To je to što me zanima!

Styling Francuskinje: Pet stvari koje nam garantiraju eleganciju

Osim berete i prugaste majice, ove dame vole jednostavne ravne traperice te općenito kreacije koje se ne referiraju na brze trendove, već su vječni klasici. Njihov je stil odlična inspiracija
Vidi originalni članak

One su žene sigurne u vlastiti stil, ne obaziru se previše na tekuće trendove. Francuskinje kopiramo na više načina - divimo se outfitu od glave do pete.

Bereta je jedan od francuskih klasika, a ovih dana možete je nositi uz raskošan nakit.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrpe odbačene odjeće

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Traperice nisu pretjerano trendi, već su to neki ravni krojevi koje je lako nositi iz sezone u sezonu.

OUTFIT DANA Ultra visoke čizme uz široke vunene suknja-hlače i sako

Majica prugastog dizajna potječe od mornara, a riječ je o slavnom bijelo-plavom motivu koji je hit svake godine.

IZGLEDA ODLIČNO Ukrašen i nakićen: Traper kao stvoren za moderne hipi cure

Blejzeri naglašenog struka stižu iz svijeta modne kuće Dior, koja je ujedno jedan od najvažnijih simbola njihove modne scene.

TAPIRANJE JE ZAKON Party kosa u osamdesetima: Raskoš, sjaj i veliki volumen

Čizmice u špic omiljene su kreacije mnogih Francuskinja. Radi se o osnovnim modelima od kože koji super idu na traperice, ali i satenske suknje.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • eho_ 29.12.2021.

    Savršen stil, omiljeni.🗼💞👜👠 Francuskinje se zbilja znaju obući, tako je uvijek bilo i ostalo. Po meni je to što ih čini posebnim, upravo kombinacija udobnosti i elegancije. Blaži tonovi, crno, bijelo, bež, boje pijeska ili druge neutralne boje kao baza u ormarima. Naravno i ostalo, ali super kvalitetni komadi su i vrijedni i mogući za sve kimbinacije. Pa onda, ne samo visoke nego pretežno niže potpetice, koketiranje sa klasikom..Srednje dužine suknjica i haljina, kvalitetni materijali, žaketi i blejzeri..šalovi, košulje, male crne haljinice i savršene cipele i torbice. To su karakteristike ovog stila.Jako se drži do prirodnosti, lepršave frizure opuštenosti, ležernosti.. ali i ženstvenosti. I to nema veze sa godinama. Nema strahova od  " babskog". 😄 Francuskinje nisu kukavice, one znaju što je ženstveno, pa i više od toga, to je neosporno. Vrhunska elegancija i što je najbažnije uz vječito prisutan novi štih.  Chapeau- Chapeau 👏

Komentiraj...
Vidi sve komentare