To je to što me zanima!

Šumski Burberry u znaku boja, kabanica i kristalnih detalja

Burberry je u sklopu londonskog tjedna mode kolekciju predstavio usred šume, a naglasak kolekcije je bio "outdoor" karakter, kako bi se kolekcija prilagodila aktivnom stylish životu
Vidi originalni članak

Riccardo Tisci u kolekciji za proljeće 2021., predstavljenoj u sklopu londonskog tjedna mode, otkriva hommage šumskim bićima i onima koji vole outdoor aktivnosti. Priroda je i doslovno bila kulisa nove Burberry kolekcije predstavljene usred divnog engleskog zelenila.

Zelenilo i vizualno snažni efekti na odjeći izmjenjivali su se s elementima trench kaputa kojeg Tisci tako dobro secira, a kad šumska vila ide na događanje, tu su kristalne hlače i fine, uske i eterične haljine zemljanih tonova.

POGLEDAJTE VIDEO: Inovativan nakit inspiriran Hendrix mostom u Zagrebu potpisuje Adriano Nokaj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trench kaput služi kreativnom direktoru Burberryja kao izazov za inventivno oblikovanje. Ovoga puta kroj je gumeno-kožnati, pomalo pod utjecajem Matrixa i Herr Flicka. No, kaput se otvara i otkriva fini plise i pastelnu čipku.

ZOOM CHIC Naušnice za digitalnu generaciju drže bežične slušalice na mjestu

Traper kombinezon i dugačak prsluk donose kombinaciju na granici su između stroge klasike i ležerne elegancije. Tisci je ovoga puta na kolekciji surađivao s njemačkom umjetnicom Anne Imhof.

OUTFIT DANA Voluminozne košulje, trapke i otvorene sandale - za kraj ljeta

Koji dobar kontrast - gore crno-bijelo, gotovo poput opatice, dolje glamurozni kristali i otkrivanje gole kože. Plus super štikle.

NOVA SHOPPING OAZA Amazon otvara platformu za brendove luksuzne mode, a prvi partner je Oscar de la Renta

Šumska dama ide van umotana u boje svog prirodnog okoliša, a kroj je uski, eteričan i rastezljiv.

Još jedan trench kaput u super kreativnoj izvedbi, pod utjecajem morskih i tonova neba. Ispod kaputa je mrežasti prsluk sastavljen od kristala.

Riječ je o mrežastoj kreaciji optočenoj sitnim sjajnim detaljima, koja se nastavlja na glamurozan dio ove modne priče.

Ženske i muške kreacije napravljene su u stilskim parovima, ona i on mogu birati trench kapute inovativne konstrukcije, kristalne "majice, plave jakne ili narančaste kapute.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare