To je to što me zanima!

Super metoda za ukloniti boju s tepiha - bez korištenja 'kemije'

Ako vam se prolije boja po tepihu to ne znači da morate tepih baciti. Postoji način na koji možete ukloniti tvrdokorne mrlje od boje,  za to vam nije potreban niti jedan proizvod za čišćenje.
Vidi originalni članak

Zvuči dobro da bi bilo istina? Jedna korisnica TikToka je pokazala koliko je to jednostavno.

Kaytee Haas je podijelila svoj nevjerojatni trik za čišćenje. Dok je preuređivala svoj dom ranije ove godine slučajno je prolila malo boje po svom tepihu.

POGLEDAJTE VIDEO (trikovi za dom):

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- To mi se dogodilo u našoj potpuno novoj kući. Na pod sam prolila boju i mislila sam da ću morati 'baciti cijelu kuću' - napisala je i dodala kako se onda njen suprug sjetio odlične ideje.

- Ako nemate sredstvo za čišćenje tepiha, ovo je za vas - dodala je Kaytee.

Njezin suprug se riješio boje na tepihu uz pomoć strugača za zid. Zatim je mrlju prelio vrućom vodom, brzo je usisao i ponavljao ovaj postupak dok sve nije nestalo.

@kayteehaas

##foryoupage ##foryou ##fyp ##DidYouKnow ##cleaning ##cleaninghacks ##carpetcleaning ##cleaningtiktok ##cleaningyoulllove ##cleaningtips ##share ##momsoftiktok

♬ original sound - Kaytee Haas

A Kaytee je bila toliko sigurna u ovaj trik za čišćenje da je ponovno prolila malo boje na tepih kako bi ga mogla snimiti i podijeliti sa svojim pratiteljima.

Njezin video je prikupio preko 884 000 'lajkova' na TikTok-u - a njezini pratitelji su bili oduševljeni ovim trikom, prenosi The Sun.

- Sviđa mi se! Ključ čišćenja boje je da se nikada ne osuši - bio je jedan komentar.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'FIRMA':

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare