To je to što me zanima!

Super recept: Za ljepotu kose važno je raditi piling vlasišta

Dobra je praksa da s pilingom počnete jedanput tjedno i povećate na dva puta tjedno ako imate problema s masnoćom, peruti ili suhoćom. Dva puta tjedno je poželjno i ako koristite mnogo proizvoda za kosu
Vidi originalni članak

Kao i koža, kosa zahtijeva posebnu brigu. Za zdravu kosu važno je i zdravo vlasište, a ono zahtijeva rutinu. Prvi korak je čišćenje, potom hidratacija, a onda i povremeni piling.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poput pilinga kože, koji uklanja svu prljavštinu, masnoću i ostatke, piling vlasišta djeluje na isti način. Vrlo je važno odrediti tip kose, a onda i probleme s vlasištem (poput suhoće, prhuti...)

SAVEZNIK ZDRAVE KOSE Amla ulje odlično je za kosu: Ublažava perut, smanjuje lomljenje vlasi i svrbež vlasišta

Također, bitno je ne pretjerivati, pa je, prema stručnjacima, dovoljno jedanput do dvaput na tjedan napraviti dobar piling vlasišta. Dobra je praksa da počnete jedanput tjedno i povećate na dva puta tjedno ako imate problema s masnoćom, peruti ili suhoćom. Dva puta tjedno je poželjno i ako koristite mnogo proizvoda za kosu.

PREMA VAŠEM TIPU KOSE Treba li prati kosu ujutro ili ipak navečer? Evo što je najbolje

Jedan od dobrih recepata za domaći piling je kombinacija zobenih pahuljica i meda. Trebaju vam: 2 žlice smeđeg šećera, 2 žlice sitno mljevenih zobenih pahuljica i 2 žlice regeneratora za kosu po izboru. Nakon šampona, smjesu nanesite na mokru kosu. Umasirajte i temeljito isperite kad je gotovo.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare