To je to što me zanima!

Super trik kako bezbolno skinuti flaster s kože, čak i kod djece

Uklanjanje flastera s kože zna biti nevjerojatno bolno, posebno ako imate puno dlačica. Zbog toga ga mnogi ljudi odljepljuju polako pa je manje bolno no agonija traje dulje
Vidi originalni članak

Postoji odličan trik kako to napraviti brzo i bezbolno, a sve što vam treba je ulje za bebe. Ovu metodu redovito koristi i Jessica Steinrock koja uređuje romantične scene u filmovima. Kaže kako nerijetko moraju upotrijebiti ljepljive trake na glumcima, recimo kad stvaraju iluziju da su goli. Kasnije te trake treba i skinuti s kože.

ZGODNI TRIKOVI Za što sve koriste omekšivač za rublje - za prašinu, radijatore, vrata, kao osvježivač zraka...

- Ako niste znali, mi koristimo dječje ulje za uklanjanje ljepljive trake. Ovaj trik doista funkcionira i s klasičnim flasterima - rekla je u videu na TikToku pa pokazala kako ona to radi.

@intimacycoordinator Removing body tape -This hack works with bandaids too! Have you tried it? #intimacycoordinator #bodytape #actor #behindthescenes #bta#s ♬ Blue Blood - Heinz Kiessling

- Nanesete dječje ulje na cijeli flaster ili komad trake, pazeći da je potpuno prekriveno, jer to će uništiti ljepilo -pojasnila je, a prenosi Mirror.

Pomaže i vazelin

I mnoge mame znaju za ovaj trik, a neke od njih koriste vazelin, kažu da je još bolji.

Z’Anni G. je majka dvoje djece koja na TikToku objavljuje razne savjete za lakši život, a posebnu pažnju joj je, kaže, privukao trik kako malom djetetu skinuti flaster bezbolno, bez vriske i galame. 

POGLEDAJTE VIDEO Trik za mladolik izgled kože lica:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Tajni sastojak je vazelin, a ako ga nemate, poslužit će i ulje. Nanesite veću količinu na flaster, pričekajte minutu, dvije i nježno odvojite flaster od bebine kože - pojasnila je. 

Osim što skidanje flastera neće boljeti, ni na koži neće ostati tragovi ljepila.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 21.03.2023.

    Kaj bi ga skidal, koža ga sama odbaci nakon tri mjeseca

  • tea7777 21.03.2023.

    Ja to isto napravim bez ikakvog ulja..obicnom vodom nakvasim dooobro flaster i on se seine bez problema

Komentiraj...
Vidi sve komentare