To je to što me zanima!

Super trik! Riješite se kamenca na tuš kabini bez puno muke

Olakšajte si svakodnevna čišćenja i nakon što jednom temeljito očistite stakla u tuš kabini, nakon svakog tuširanja prebrišite ih ručnikom - tako ćete spriječiti stvaranje kamenca
Vidi originalni članak

Stakla tuš kabine izgledaju sjajno - dok su čista. Pogotovo na glatkom staklu na kojemu se vidi svaka kap. No čim tragovi kamenca počnu ostavljati svoje mrlje, pogled na njih postaje nam mrzak. 

Rješenja su jednostavna, a bit će lakše ako ih budete redovito čistili. U bočicu s raspršivačem pomiješajte vodu i bijeli ocat u jednakom omjeru. Važno je da to bude bijeli ocat jer on djelotvorno rastvara kamenac. Pošpricajte po staklima. Ako su tragovi kamenca tvrdokorni možda ćete trebati upotrijebiti i grubu stranu spužvice ili žice koja ne oštećuje predmete. S grubom stranom spužvice izribajte kamenac, pošpricajte, prebrišite, isperite s vodom i posušite sa suhom krpom. 

Ako jako dugo niste čistili svoju tuš kabinu, možda ćete morati ponoviti ovaj postupak nekoliko puta. Ako i dalje ne budete zadovoljni posegnite za tekućinom za pranje auto-stakala, ona je koncentriranija i jača. 

Nakon svakog tuširanja ručnikom obrišite staklene stijenke kako bi ovaj postupak ponavljali što rjeđe.  

Idi na 24sata

Komentari 17

  • amun6 20.01.2017.

    ukoliko želite u kupaoni toplu vodu, uključite bojler.

  • 16.01.2017.

    obavezno!!!!!!!

  • vozi Miško 16.01.2017.

    Uff, dobro jutro, je vam jak trik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare