To je to što me zanima!

Super trikovi za prirodnu njegu lica - maske i piling pomlađuju

Svatko želi imati lijepo lice, a sad je to jednostavnije nego ikad prije. Prije nanošenja kreme, samo lice kao podloga treba biti čisto, a da biste to postigli donosimo 3 recepta za maske i pilinge
Vidi originalni članak

Imate li više od 30 godina, piling je poželjno raditi dva puta tjedno, dok je mlađima dovoljno i jednom tjedno. Tako će koža biti osvježena i slobodna od mrtvih stanica i nečistoća. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Maska za usporavanje starenja kože

Sastojci: 3 aspirina, 3 jušne žlice soka od limuna

Priprema i upotreba: Rastopite 3 aspirina u limunovom soku i miješajte dok ne dobijete pastu. Operite lice i ravnomjerno nanesite pastu. Ostavite masku da djeluje oko 10 minuta. Nakon 10 minuta isperite masku s puno vode, piše Bright Side.

Revitalizirajuća maska za lice

Sastojci: 5 aspirina, jušna žlica jogurta i 1/2 jušne žlice meda

Priprema i upotreba: Temeljito izmrvite aspirine i dobro ih promiješajte s jogurtom i medom. Kako bi maska imala što bolji učinak, prvo namočite čistu krpicu u toplu vodu i stavite ju na lice kako bi otvorila pore. Nakon što ste osušili lice, stavite masku na licu i ostavite ju na koži oko 30 minuta. na kraju skinite masku s mlakom vodom.

Maska za piling

Sastojci: 3 aspirina, 3 jušne žlice mlake vode

Priprema i upotreba: Rastopite aspirine u vodi i miješajte dok ne dobijete pastu. Pastu stavite na čisto lice i ostavite da djeluje 10 minuta. Isperite masku.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Rafo 03.10.2017.

    A što je s običnom vodom (i sapunom)? Ako mogu muškarci, zašto ne mogu i žene? I tako će koža sa 60, 70, 80 godina izgledati jednako bez obzira na način čišćenja/pranja. Zapravo, što se manje koristi kemija, koža će biti normalnija i prirodnija, a i zahvalnija svojoj vlasnici.

  • Judita👥 02.10.2017.

    koristim kupovni peeling već pola godine i dobila sam kompliment ...da mi lice izgleda super,:))a vidim i ja ..čisto , da ne može biti bolje i glatko..tako da preppručam svima peeling..ja sam se libila njih:)sa sam uzela obični balea za probu..(od marelice)

  • 02.10.2017.

    blato pomlađuje

Komentiraj...
Vidi sve komentare