To je to što me zanima!

Suprug i ja smo pretvorili trošnu kolibu u kućicu iz snova na plaži

Par iz Amerike sanjao je kući na plaži pa su u istočnom Hamptonu kupili staru i trošnu kolibu. O građevinskim radovima učili su na YouTubeu, a da bi napravili kućicu iz snova trebalo im je devet mjeseci
Vidi originalni članak

Za supruga i mene ocean je bolji od bilo kojeg bračnog savjetnika. Zbog toga smo i odlučili kupiti kućicu na plaži, zapravo, najbliže plaži što smo si mogli priuštiti, a ispalo je da u istočnom Hamptonu to baš i nije toliko blizu plaže, započela je novinarka Business Insidera, Sophie-Claire Hoeller, svoju priču o 'uradi sam' projektu kojeg se prihvatila sa svojim suprugom Timom.

Par je kupio trošnu kućicu u istočnom Hamptonu i odlučili su ju pretvoriti u svoju kućicu iz snova. Kada su prvi put vidjeli kućicu, koju danas zovu 'koliba za surfanje', nisu bili baš oduševljeni.

- Pokušala sam dodirivati što je manje toga, prašine je bilo posvuda, razbacano smeće, a s poda se gulio stari smeđi linoleum - opisala je prvi susret s kućicom.

Ubrzo, oboje su došli na istu ideju i zaključili su da u trošnoj kolibi ipak ima potencijala za nešto sjajno. Bilo im je jasno da će vjerojatno morati srušiti sve osim vanjskih zidova, ali sada su imali cilj.

Nakon kupnje vratili su se kući i počeli skicirati razne ideje za kolibu. Nakon što su se oboružali znanjem gledajući tutoriale na YouTubeu, proveli su svaki vikend tijekom devet mjeseci radeći na svojoj kućici iz snova. Odmah na početku avanture, počeli su svoj rad dokumentirati i na Instagramu.

Par je na kraju na kućici sve napravio sam, osim postavljanja novih zidova i električnih instalacija.

Iako su završili i napravili svoju kućicu iz snova na plaži, shvatili su da rad na kolibi nikad neće biti gotov jer im stalno na pamet padaju nove ideje.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • D3letedUs3r 19.06.2020.

    Ovakvi su mi najjači😂😂😂

  • ui934ghd9342bc48d 19.06.2020.

    Kod nas vlada građevinski lobi koji lupa cijene pa onda se moraju ljudi zaduživati kreditima na 30 godina za zgrade s a.b tankim zidovima u nekom naselju izvan centra ili Zagreba..

  • Bo@ 19.06.2020.

    Je naravno. Novo zanimanje, infuncer, ovaj influncer, bitno se dobro poslikati nad tuđim poslom. 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare