To je to što me zanima!

Suprug u šoku: Na kćerin šesti rođendan potrošila 188.000 kn

Nicole je htjela prirediti raskošnu zabavu svojoj djevojčici, jer još jedino ona u obitelji mari za bajke i želi biti princeza. Suprugu je najavila trošak od oko 62.000 kuna troška, a potrošila - trostruko
Vidi originalni članak

- Ona je još moje jedino dijete koje živi u bajkama i želim uhvatiti taj trenutak - kazala je Nicole u emisiji Outrageous Kids Party na TLC-u. Suprugu je najavila da će joj trebati budžet od oko 10.000 dolara, odnosno oko 62.500 kuna, no pokazalo se da nije spremna ništa raditi na pola. 

Mama Nicole potrošila je više od 30.000 američkih dolara, ili više od 188.000 kuna na pripremu proslave 6. rođendana svoje kćeri, kako bi joj priredila zabavu iz bajke, na užas svog supruga. Zaključila je da je da je zadnji trenutak da Gracie priredi proslavu za pamćenje, jer njeno dvoje starije djece - od 16 i 18 godina, više ne mari za to. 

POGLEDAJTE VIDEO: Prve sijamske blizanke u Hrvatskoj proslavile drugi rođendan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jason ju je molio da troškove drži pod kontrolom. 

- Mislim da najbolje stvari u životu ne dolaze s velikim zabavama - kaže on, no planovi njegove supruge ubrzo su eskalirali. A time i budžet rođendanske proslave, jer je odlučila unajmiti dvorac u kojem će se održati zabava te 2000 cvjetova kojima će ga ukrasiti, kao i 300 kostima za klince, ledenu skulpturu i buffet za 250 gostiju. 

Tako je Graceina proslava na kraju stajala oko tri puta više u odnosu na prvotni plan. Stigla je na proslavu s roditeljima kočijom s konjskom zapregom, na što je Jason zaključio: 'Pretpostavljam da ću nakon ovoga ostati švorc'.

Nicole je čak unajmila i vizažisticu, koja je trebala pripremiti malu princezu Gracie, no šestogodišnjakinja baš i nije pokazala  interes za to. Kad je napokon bila spremna, ušla je u konjsku zapregu i stigla na veliki ulaz u dvorac, gdje ju je čekala vila s popisom gostiju.  

Iako je to bila zabava iz najluđih snova većine šestogodišnjaka, Gracie baš i nije bila oduševljena svime. Kad je vidjela svoju tortu na 8 katova bila je prilično bijesna.

- Gracie je pomalo perfekcionistica, poput svoje majke i kad su pred nju donijeli tortu, rekla je: 'Zar nije trebala biti plava?' i počela je plakati - priča Nicole, koja je za proslavu angažirala i profesionalne plesače.

POGLEDAJTE VIDEO: Evo kako su izgledale pripreme za proslavu Graceinog rođendana

 

No, uskoro se vratio osmijeh na lice njene djevojčice. Kad joj je uručen rođendanski poklon,  ružičast automobil u prirodnoj veličini, bila je oduševljena. 

- Svi su doživjeli lijepu fantaziju, ovo je baš bila čarobna proslava - zaključila je Nicole, a prenosi The Sun. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Vixi62 01.03.2021.

    Preseravanje

  • nap 28.02.2021.

    Sta je previse previse je novac ne raste na stablu

  • 28.02.2021.

    I ja sam u šoku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare