To je to što me zanima!

Sutra darujemo dezinfekcijske maramice Bis Handysept uz 24sata

Vlažne maramice Bis Handysept pomažu u zaštiti od korona virusa
Vidi originalni članak

Pojedinačno pakirane vlažne alkoholne maramice Bis Handysept postaju obavezan sadržaj svake torbice, auta, radnog mjesta i uvijek nam trebaju biti pri ruci za brzo i djelotvorno čišćenje i dezinfekciju kože ruku i površina.

Stoga ne propustite u subotu, 16. 1. svoj uzorak koji ćete naći na naslovnici 24sata. Učinite za sebe najviše, na jednostavan i siguran način, jer ćete i drugima omogućiti da se u vašem društvu osjećaju bezbrižno. A u ovim trenucima, takav osjećaj je najvredniji. Dezinfekcijske maramice Saponije iz Osijeka, sa sadržajem alkohola od čak 75 posto, osiguravaju korisnicima potpuni osjećaj zaštite vlastita zdravlja, ali su i vrlo učinkovite u prevenciji širenja zaraza uzrokovane koronavirusom. S linijom proizvoda Handysept definitivno ćete se i vi osjećati zaštićeni, a uz program Deziclean ćete biti potpuno opušteni jer će i površine u domaćinstvu, pa čak i rublje - biti čisto i dezinficirano.

Tako ćete sam proces dezinfekcije i čišćenja učiniti puno jednostavnijim. Uz, već poznate proizvode, ova je linija proizvoda zaokružena i Kaina handysept - hranjivom kremom za djelotvornu zaštitu kože ruku koje su najizloženije utjecajima u ovim čudnim vremenima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare