To je to što me zanima!

Sva lica proljetnog makeupa: Romantično, grafičko i seksi

Topliji dani traže toplije nijanse makeupa koji licu daju određenu svježinu. Sjenila u boji breskve idealna su za dan, ali uz eyeliner u boji pretvaraju se u večernji look
Vidi originalni članak

S dolaskom toplijih dana vratile su se i tople nijanse u makeupu. Proljetna šminka bazira se na prozračnim tonovima koji naglašavaju prirodnu ljepotu. Najčešće su to boja breskve, bež nijanse i smeđi tonovi koji prolaze u dnevnim varijantama, ali podebljane eyelinerom u boji mogu se nositi u večernjim izdanjima. Inspiraciju za svoj makeup možete pronaći u video tutorialima.

Eyeliner u boji za senzualan pogled

Jarke nijanse eyelinera vizualno otvaraju pogled i naglašavaju plave i zelene tonove u očima. Najbolje ih je nanijeti uz donju liniju oka i kombinirati s neutralnim tonovima sjenila kako što više došle do izražaja.

Boja breskve na očima

Brončani tonovi, narančasta boja i boja breskve odaju dojam osunčane kože i licu daju svježinu. Sjenila se spajaju s mačkastom linijom sjenila, dok na usnama prolaze ružičasti ruževi.

Proljeće u grafičkoj tehnici

Ljepota ovog makeupa leži u kontrastu. Kombinacija dviju nijansa sjenila, poput narančaste i plave privlači poglede, a ne iziskuje puno truda. Prvo treba osjenčati dio ispod obrva narančastom nijansom pa potom na kapak nanijeti plavo sjenilo i cijeli makeup zaokružiti mačkastom linijom eyelinera.


Idi na 24sata

Komentari 3

  • peppito 11.04.2015.

    pravilo koje čak i JA znam je da ono što ne biste pojeli ne stavljajte na lice, oč i usne. fujjj..koliko kemije vam ulazi kroz kožu u krvotok.

  • Sve nas je manje 11.04.2015.

    Što prirodnije to bolje,malo tonirane kreme,labello i maskara,to je sve što ženi treba,ali ko voli nek izvoli

  • balalajka84 10.04.2015.

    tak je cure, nanesite dobrano kreča, žbuke i smeća na lice za proljetni look tako da budete onako baš coolerski "zgodne"

Komentiraj...
Vidi sve komentare