To je to što me zanima!

Sve blagodati regeneratora: Ne njeguje samo kosu, odličan je za zanoktice, stavljanje u kupku

Regenerator možete koristiti i za pojačavanje mirisa odjeće - napravite osvježivač tkanine. Za to trebate pomiješati regenerator s malo vode i staviti ga u bocu s raspršivačem
Vidi originalni članak

Možete postići mekane zanoktice ako nanesete samo malo regeneratora na nokte pomoću pamučne krpice i nježno ga umasirate.

Regenerator za kosu također možete iskoristiti ako vam ponestane pjene za brijanje. Nanesite ga na dio tijela koji ćete brijati, omekšajte dlačice i navlažite kožu pa izbjegnite posjekotine. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovo je nekoliko zanimljivih načina upotrebe regeneratora za kosu

Regenerator možete koristiti kao hidratantno sredstvo za kupanje. Pogotovo ako ste prije koristili piling za tijelo ili pjenu za kupanje koja je stvorila puno pjene. Da biste dobili nazad prirodnu vlagu tijela, prije nego što završite s kupkom dodajte malo regeneratora.

Regenerator možete koristiti i za pojačavanje mirisa odjeće. Možete napraviti svoj vlastiti omekšivač i osvježivač tkanine. Za to trebate pomiješati regenerator s malo vode i staviti ga u bocu s raspršivačem. Samo protresite bocu tako da se sadržaj izmiješa temeljito, a zatim raspršite po odjeći iz daljine. 

PRAVILNA NJEGA Bademovo ulje i karite maslac spas su za suhe ruke po zimi

Ako vam je nestalo deterdženta za robu možete se poslužiti regeneratorom. Odjeću stavite u čisti lavor, ulijte vruću vodu, a zatim dodajte žličicu regeneratora. Odjeću ostavite u tako pjenastoj tekućini pola sata zatim isperite i osušite, prenosi The Indian Express.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • global 06.03.2023.

    Mogu li se cipele namazati?

  • 06.03.2023.

    Koristim Čarli

  • ,.youtube. 06.03.2023.

    ja sam prije umjesto regeneratora za kosu, stavljala omeksivac lenor na kosu, da mi kosa bude meksa i mirisljavija :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare