To je to što me zanima!

Sve je u glavi - privucite obilje u život ‘procesom novčanika’

Jednostavan recept donosi vam rješenje za tanak novčanik i financijske probleme. Prvo nabavite novčanicu od 50 kuna i stavite je u svoj novčanik i stalno je nosite sa sobom...
Vidi originalni članak

Mnogi su ljudi usredotočeni samo na nedostatak novca, a ne na prisustvo novca u njihovu životu. No bitno je znati da se svaka stvar zapravo sastoji od dvije komponente: onoga što želimo i nedostatka istoga. Zato prvo nabavite novčanicu od 50 kuna i stavite je u svoj novčanik ili torbicu. Stalno je nosite sa sobom i, kad god držite u ruci novčanik ili torbicu, sjetite se da se tu nalazi vaša novčanica od spomenutog iznosa. 

Osjećajte zadovoljstvo što je tu i često se prisjetite dodatnog osjećaja sigurnosti koji vam ona daje. Tijekom dana obratite pažnju na mnogo stvari koje biste ovom novčanicom mogli kupiti - dok prolazite pokraj lijepog restorana, sjetite se da biste, kad biste to zaista željeli, mogli ući unutra i pojesti ukusan obrok. Kad vidite nešto u robnoj kući, podsjetite se da biste, da zaista želite, mogli to kupiti jer u svom novčaniku imate novčanicu od 50 kuna.

Držanjem novčanice u novčaniku ili džepu, a da je odmah ne potrošite, dobivate vibracijsku korist svaki put kad na nju samo pomislite. Drugim riječima, kad biste se prisjetili svoje novčanice i potrošili je na prvu stvar koju primijetite, primili biste korist stvarnog osjećanja svoje financijske dobrobiti samo jedanput. 

Ali ako mentalno ovu novčanicu od 50 kuna potrošite dva puta u tom danu, primit ćete osjećaj vibracijske koristi kao da ste potrošili 200 ili 300 kuna. S vremenom će vam se početi činiti kao da se otvorila brana kroz koju se slijeva obilje, a vi ćete se pitati gdje se sve ovo obilje tako dugo skrivalo.

Ovo je jednostavan, snažan proces koji će promijeniti vašu financijsku točku privlačenja. Kako će vam se financijska situacija poboljšavati, vaša ušteđevina od 50 kuna može narasti na 500 kuna, zatim na 5000 kuna, a zatim na 50.000 kuna i više. 

Idi na 24sata

Komentari 84

  • 31.03.2017.

    "Prvo nabavite novčanicu od 50 kuna" ... pao već na prvom koraku...

  • Der Kommissar 30.03.2017.

    Ovaj tekst me podsjeća na Alan Ford.

  • uvijek žedan 30.03.2017.

    Nije još 1. april...

Komentiraj...
Vidi sve komentare