To je to što me zanima!

Sve popularnije pomlađivanje vagine, traži se i izbjeljivanje

Najčešći razlozi za zahvat su povećane, izduljene ili asimetrične stidne usne. Bilo koje nemaligne tvorbe u predjelu stidnih usana mogu se također odstraniti laserom
Vidi originalni članak

Labioplastika je najčešći estetski ginekološki zahvat u svijetu, koji postaje sve traženiji i u Hrvatskoj. U kojoj mjeri je ovaj zahvat postao popularan svjedoči i činjenica da će se u Rimu u travnju sljedeće godine održati 1. Svjetski kongres iz estetske ginekologije. Najčešći razlozi za zahvat su povećane, izduljene ili asimetrične stidne usne te uklanjanje viška nabora i hiperpigmentacije.

- Poliklinika Harni je prva ginekološka poliklinika koja je započela s estetskom ginekologijom, koja je inače 'u povojima' i u svijetu. O tome svjedoči i održavanje 1. Svjetskog kongresa iz estetske ginekologije najavljeno za travnju iduće godine, u Rimu. Ovi zahvati su do sada bila isključivo u domeni estetskih kirurga i klasičnog kirurškog noža. Pojava laserskih kirurških tehnika unijela je novine i u načinu obavljanja korekcija u izgledu malih labija - objašnjava dr. Vesna Harni iz Ginekološka poliklinike Harni.

Više pročitajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare