To je to što me zanima!

Sve prednosti rumenila: Dobro ističe dekolte i skriva strije...

Multifunkcionalni proizvod - osim što se koristi za uljepšavanje obraza i jagodica, skriva ožiljke, bijele tragove od sunčanja, pa i prištiće, a idealna je zamjena za ruž
Vidi originalni članak

Nakon maskare rumenilo je proizvod koji u kozmetičkoj torbici ima gotovo svaka žena, no većina njih nije svjesna njegove raznovrsne primjene. Osim što obrazima i općenito licu daje zdrav izgled, rumenilom možete i korigirati lice. Nanesite ga na čelo kako biste licu dali toplinu ili na bradu za vizualno prekrivanje podbratka. Korektor ponekad nije dovoljan kako bi prekrio ožiljke na licu.

Zato nanesete li i rumenilo zajedno s korektorom, ožiljci se neće vidjeti, a isto vrijedi i za crvenilo, pa čak i prištiće. Baš kao što određene nijanse sjenila možete upotrijebiti kao rumenilo, isto vrijedi i u obrnutom slučaju. Rumenilo je postojano na koži dulje od drugih proizvoda tako da će na vašim kapcima ostati cijeli dan.

A kako ono najčešće dolazi u nijansama koje odgovaraju boji usana, pomiješate li ga s vazelinom, dobit ćete odličnu zamjenu za sjajilo u boji.

I ako ste mislili da su to sve njegove prednosti, rumenilo će vam itekako odlično doći ovo ljeto kada vam nakon sunčanja na tijelu ostanu bijeli tragovi od kupaćega kostima. Velikom četkom nanesite više slojeva rumenila na bijele dijelove kože, a na isti način možete prekriti i strije. Također, možete nanijeti malo rumenila na dekolte kako biste ga istaknuli i vizualno povećali grudi.

Bronzer rumenilo, L’Oréal, Müller, 75,90 kn

Sa sjajnim česticama, Catrice, dm, 39,90 kn

U kuglici, essence, Kozmo, 25,90 kn

Rumenilo, Essence, Kozmo, 28,90 kn

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Tišina mora 18.06.2016.

    dva puta u životu sam ga nanjela na lice,ne volim to mazanje po licu-ne osijećam se slobodno

  • Mira&Mira 18.06.2016.

    kad se ne pretjera, al kad se pretjera ko indijanci u ratničkom pohodu ;))

  • Cukrena 18.06.2016.

    Zimi još nekako ali ljeti nema šanse....koži treba dati da diše...

Komentiraj...
Vidi sve komentare