To je to što me zanima!

Sve tajne tantričkog seksa, tarota, placeba i hipnoterapije

U novom broju Astrala otkrijte kojim seks-pozama možete pojačati užitak, saznajte što vam zvijezde spremaju u ljetnim mjesecima i kako se osloboditi tereta prošlosti
Vidi originalni članak

Srpanjski ljetni broj Astrala donosi sve tajne tantričkog seksa i kama sutre te otkriva najbolje poze koje pojačavaju ekstazu i strast. 

Ne propustite i veliki intervju s majstoricom tarota Vesnom Burcsom koja otkriva značenja i smisao magičnih karata, a u kratkom tečaju saznajte kako povezati ljudske sudbine. 

U velikoj astroanalizi za sve znakove pročitajte kakvo vas ljeto očekuje, no i koje su najbolje i najlošije kombinacije zodijaka. 

Skupili smo i stotinu korisnih, a prirodnih voćnih recepata koje mogu izliječiti bilo koju bolest, no i kako se pomoću eteričnih ulja riješiti dosadnih komaraca. 

Zanima li vas hipnoza i autohipnoza, uživajte u intervjuu s hipnoterapeutom Draženom Radakovićem, a Adela Franceković iz Alternativnog centra Sribebica savjetuje kako se osloboditi tereta prošlosti. 

Drago Plečko pruža nove uvide o efektu placeba i iscjeljujućoj moći uma, a uz numerologiju ruskog znanstvenika i duhovnjaka Grigorij Grabovoija lako je dostići višu razinu svijesti. 

Tu je i kratki vodič kroz moćnu magiju svijeća koje opuštaju i smiruju duh i tijelo, a nismo zaboravili ni na pronicljive odgovore Balkanskog Nostradamusa Mevludina Duvančića. 

Potražite Astral na svim kioscima od 26. lipnja 2014. za 14,99 kn.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • vilim 26.06.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • ajmas 25.06.2014.

    Dobar seks? Sve zavisi kakva je makinja ispod, kakav je alat i majstor iznad!.(:(:(:-)

  • Josephe 25.06.2014.

    Ovaj časopis nije za kršćane,jer govori o okultnome području, koje čovjeka izlaže izvanrednom djelovanju Sotone. Onda se ljudi pitaju - kako ih snađe zlo.Eto kad čitaju i primjenjuju ovakve stvari. ČAsopis nije okultan per se, već je više new age smjesa,te se nudi i nešto što nije toliko loše, da bi ono zaista loše ispalo prihvatljivo. Dakle- čim dalje od ovoga, draga braćo i sestre kršćani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare