To je to što me zanima!

Sve više mladih Britanki očeve djeci traži u donorima sperme

Žene se danas više oslanjaju na sebe, pa su nakon silnih ljubavnih razočaranja odlučile postati samohrane majke, a donore sperme mogu naći i na internetu
Vidi originalni članak

Gotovo jedna četvrtina žena mlađih od 25 godina traži donora sperme na internetu, otkriva studija Sveučilišta Warwick. To čine jer su odustale od ideje idealnog muškarca, a žele što prije biti majke. Najčešće ih traže na internet stranicama www.babydonor.com i www.co-parent-search.com. 

- Za dijete više ne trebate pronaći pravog čovjeka i zaljubiti se. Danas se žene oslanjaju na sebe, odnosno na svoju spremnost da budu majke. Iako su te žene mlade, one se osjećaju emotivno i financijski neovisni za dijete i smatraju kako je upravo sad pravo vrijeme za to - ističe profesorica Christine Hughes. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • hangri 12.10.2011.

    bez zafrkancije ono najvrijednije od muškog ahahaha

  • user_32967 11.10.2011.

    ... i stotinjak polubraće. Problem je što je zbog toga u budućnosti postoji veći rizik da cura i dečko u jednom trenu ustanove da su polubraća.

  • zelot 10.10.2011.

    Moderna prirodna selekcija, samo što se u nekim slučajevima zafrknu pa kupe spermu od autističnog frajera kao što je ono nedugo bio slučaj pa završe s ne baš savršenim djetetom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare