To je to što me zanima!

'Svekrva mi zagorčava život u trudnoći, ne znam što da radim'

Žena (41) je anonimno podijelila svoj problem koji je nastao nakon što je zatrudnjela s mužem (29): 'Svekrva nije bila za naš brak zbog unuka, ali od kad sam trudna je još gora'
Vidi originalni članak

Nepoznata žena podijelila je svoj problem sa znatiželjnicima na internetu, žudeći za savjetom i podrškom koju trenutačno nema kod kuće. Svoju priču započela je objašnjenjem da ima 41 godinu, a njezin suprug 29, te da je njegova majka bila jako protiv njihove veze i braka, iz straha da neće dobiti unuke

- Vjenčali smo se prošle godine, moja svekrva je zbog mojih godina bila u strahu da neću roditi. Sada sam trudna, i umjesto veselja, sve je otišlo u krivom smjeru i ona je još gora prema meni. Ne znam što da radim - rekla je žena, pa nastavila:

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Konstantno prelazi granice i nastoji me povrijediti svojim groznim komentarima. Neki dan smo bili na obiteljskoj večeri, pogledala me s prijezirom i pred svima rekla da je primijetila kako mi se kilaža u trudnoći gomila puno brže od očekivanog - kaže buduća majka, pa dodaje da ima osjećaj da je njezinoj svekrvi trudnoća samo poticaj za mržnju, i da nije spremna nositi se s tom situacijom. Zatim je zatražila savjet.

- Porazgovaraj sa suprugom o svojim osjećajima i granicama. Zatraži od njega podršku, a zatim razgovarajte s njegovom majkom i pokušajte joj objasniti kakvo je ponašanje prihvatljivo, a kakvo nije. Imajte čvrst stav, ali budite nježni - odgovorili su joj na stranici Bright side.

7 LUDIH PRIMJERA Situacije u kojima treba paziti: Evo na koje sve neobične načine žene mogu zatrudnjeti

- Svakako se osloni na ljude koje voliš i kojima vjeruješ, kako bi lakše prebrodila ovo vrijeme i izazove koje nosi, a po potrebi se javi i psihoterapeutu. Jako je važno imati nekoga od povjerenja tko će te razumjeti i potvrditi tvoje osjećaje - savjetovali su joj. 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mrzim te 24.03.2024.

    Prestani s njom kontaktirati jel' niti jedan razgovor neće pomoći, to je takva osoba govorim iz iskustva 23 godine braka prvih 12 godina razgovora, plača, svađe, ništa nije pomoglo , sad godinama ne razgovaramo i dobro i meni i njoj, meni smireni živci i manji svakodnevni stres koji sam imala godinama.

  • laliBili 24.03.2024.

    Posalji je meni da jd smirim faki joj sti i tebi

  • alamater 23.03.2024.

    Na to pitanje se samo moze postavit protupitanje… Sto nisi mogla nac muskarca?

Komentiraj...
Vidi sve komentare