To je to što me zanima!

Svela je garderobu na minimum - 7 haljina mi je sasvim dosta!

Organizatorica Ilona Harding iz Buckinghama svela je svoj ormar na minimun te je zadržala sedam haljina, jednu za svaki dan u tjednu. Smatra kako joj je to pomoglo
Vidi originalni članak

llona je na Facebooku napisala: 'Nakon dvije godine postupnog smanjivanja garderobe stvorila sam ovo. Sedam haljina, po jednu za svaki dan u tjednu! Ažurirat ću ormar na Uskrs za proljeće i ljeto. Ovo mi je puno pomoglo jer ujutro ne trebam puno misliti što ću obući, a uvijek se u haljini osjećam elegantno, naočito i što je najvažnije ugodno. To radim od rujna i još se nisam umorila.'

POGLEDAJTE VIDEO:
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njezina je objava prikupila stotine lajkova impresioniranih korisnika, a mnogi su komentirali kako i sami žele to  isprobati.

- Moja je garderoba bila puna predmeta koji nikada nisu ugledali svjetlo dana. Često bih se vraćala iz trgovina s nasumičnim topićima ili hlačama koje zapravo nisu išle uz ništa, a zatim bih morala kupiti još jedan predmet kako bi imala cijelu kombinaciju. To je bilo skupo i rastrošno. Odlazim na posao u 7.30 ujutro od ponedjeljka do subote i često bih svoje dragocjeno vrijeme provodila pokušavajući donijeti odluku što ću odjenuti umjesto da uživam u ležernom doručku - rekla je Ilona za Faboulus.

Ilona je otkrila kako je izdvojila 2 565 kuna kako bi napunila ormar sa sedam haljina, a sada mjesečno štedi oko 750 kuna od kupnje odjeće.

- Ovu odjeću sam nosila i na jesen i na zimu. Nosim debele tajice i čizme, a ako je hladno, termalne čarape i kardigan. Promijenit ću garderobu na proljeće. Ako nešto izgleda istrošeno, zamijeniti ću to sljedeće jeseni - rekla je Ilona.

Ako ide u šetnju svog psa Mobyja, onda obuče gumene čizme, traperice ili vodootpornu jaknu.

- Još mi nije dosadilo - kaže ona.

Ilona je sada otvorila i Instagram račun @myminamilistwardrobe gdje daje savjete kako nadahnuti druge da svedu garderobu na ono najpotrebnije, piše The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 31.01.2021.

    Jedno 7 haljina svake sezone to već može 😅

  • LJEPOTICA 1 31.01.2021.

    Bravo!Skvoterski,klošarski stil,nema što=tako i izgledaš,kontejnerski.I još se usuđuješ dijeliti savjete!

Komentiraj...
Vidi sve komentare