To je to što me zanima!

Svi gosti u restoranu sami moraju upecati svoj ručak

Želite li večeru u našem restoranu, morate je prvo uhvatiti, moto je japanskog restorana Zaou, okruženog jezerom s deset različitih vrsta ribe
Vidi originalni članak

Želite li večeru u našem restoranu, morate je prvo uhvatiti, moto je japanskog restorana Zaou, okruženog jezerom s deset različitih vrsta ribe. Nakon što gost upeca ribu, konobar je odnosi kuharu. Cijena obroka kreće se od 150 kn naviše.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bosnia_80 17.04.2009.

    ovo je veliki pomak u ugostiteljskoj ponudi..čovjek dosao i ima namjeru jesti jednu vrstu ribe, a ulovio sasvim drugu vrstu..hehe...sviđa mi se ta neizvjesnost:) Gost nikad ne zna ŠTA ĆE i HOĆE LI uopće jesti u tom restoranu

Komentiraj...
Vidi sve komentare