To je to što me zanima!

Svi kaputi i outfiti s inauguracije - Jill Biden u simboličnoj boji, a J.Lo i Lady Gaga oduševile sve

Na ovakvim eventima ništa nije prepušteno slučaju, a svaki outit je vrlo pomno osmišljen i odabran. Prva dama tako nosi plavu boju kao znak podrške stranci svog muža, a na večeri je nosila izvezno cvijeće zemalja
Vidi originalni članak

Na svečanoj inauguraciji 46. američkog predsjednika u Washingtonu nije izgledalo kako to inače zna biti zbog pandemije. No svečano je svakako bilo, a Amerika je dočekala svoju zoru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Joseph Biden nosio je crno odijelo Ralph Laurena, dok je Jill Biden odjenula svijetlo plavi kaput ukrašen Swarovski kristalima. Njega je za Jill posebno napravila dizajnerica Alexandra O'Neill iz njujorškog sve poznatijeg studija Markarian. Maska za lice rukavice i torbica u potpuno su istoj nijansi kao i kaput.  Budući da je plava boja demokratske stranke, a također predstavlja smirenost i stabilnost ta je nijansa bila i simbolična poruka.

Na memorijalnoj ceremoniji za preminule od Covida-19 Jill je nosila ljubičasti kaput meksičko-američkog dizajnera Jonathana Cohena, što mnogi tumače kao znak da će Prva dama preferirati američke dizajnere.
U tom outfitu je također skoro sve bilo u istoj nijansi, osim maske, salonki i rukavica.

Za inauguracijsku večer Prva dama izabrala je bijelu kratku haljinu dizajnerice Gabriele Hearst s uvezenim cvijećem. Riječ je o federalnim cvjetovima svake američke države i teritorija. 

Potpredsjednica Kamala Harris je na inauguraciji nosila kaput duboke ljubičaste nijanse dizajnera Christophera John Rogersa, a na memorijalnoj ceremoniji bež kaput Sergio Hudsona. Riječ je o afro-američkim dizajnerima koji su joj se preko društvenih mreža zahvalili za čast koju im je ukazala. 

Bivša Prva dama Michelle Obama stigla je u širokim hlačama, dolčeviti i kaputu boje crvenog vina, a look je dizajnirao Sergio Hudson. 

Lady Gaga nosila je spektakularnu Schiaparelli haute couture haljinu s golemom crnom suknjom i pripijenom tamno-plavom jaknom od kašmira. Sve je ukrašavala golema zlatna golubica.

NAJSTARIJI PREDSJEDNIK SAD-A Život ispunjen tragedijama: Joe Biden izgubio je ženu i kćer u nesreći, a sin preminuo od raka

Jennifer Lopez oduševila je bijelim svjetlucavim outfitom iz Chanelove kolekcije za jesen zimu 2020/2021. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • LJEPOTICA 1 22.01.2021.

    Gospođi Jill ne figura ovaj kaputić,ne nositi strukirani kašmir.To si može priuštiti Mellania.Frizura joj ne imponira,zapravo očajna je,demode,krilo od aviona!✈

  • frajer_2 21.01.2021.

    Dovoljno je da googlate Lady Gaga i Marina Abramović i kliknete pod slike, a prije toga se informirajte o Marini Abramović tko je i sa čime se bavi

  • crna mačka 21.01.2021.

    Moglo je bolje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare