To je to što me zanima!

Svratite na Food market, dobro se zabavite i još bolje najedite!

U Zagrebu je jučer otvoren još jedan gastro event. Osim odlične klope, tamo je i pregršt proizvoda domaćih OPG-ova, te bogati vinski sajam. Sve okupljene zabavljat će urbani DJ-evi do kasnih večernjih sati
Vidi originalni članak

Jučer je u Hali Zagreb, na Slavonskoj aveniji, počeo Food market Gourment koji će trajati sve do nedjelje.

Svaki dan je radno vrijeme od 11 do ponoći, a odlične delicije koje možete probati pripremat će chefovi i gastronomski stručnjaci četiri restorana i jedne slastičarnice: El Toro, Lari i Penati, Rougemarin, Magnolia i The Rock Pub.

U petak i subotu program će dodatno obogatiti i vinski sajam te paralelno Food market koji donosi O'pege, specijalizirani dućani malih domaćih proizvođača. Tamo svi zainteresirani mogu –za sebe odabarti neke od domaćih namaza, džemova, super likera...

A u petak i subotu moći će se kupiti vina sa sajma. Svi koji to budu htjeli, mogu kupiti kotizaciju i kušati, pa onda kod OPG kupiti vino koje su izabrali i koje im se najviše svidjelo.

Tijekom večernjih sati zagarantirano je još više zabave! Muziku će okupljenima puštati: DJ Dadoo, DJ Pepi, DJ Vazmenko, DJ Grade, DJ Stanko Bondža, Lana S. i Alen Đuras. Food Market by Storagourment se odražava na otvorenom, a ulaz je besplatan. Svakako svratite i dobro se zabavite uz odlične delicije.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare