To je to što me zanima!

Tablete za perilicu suđa super su za čišćenje pećnice - probajte

Umočite tabletu u toplu vodu. Držite ju dok ne upije malo vode, ali ne predugo da se ne počne topiti. Zatim s tabletom ribajte prljavštinu. Položite tabletu ravno i s kružnim pokretima očistite mrlje
Vidi originalni članak

Ispostavilo se da tablete za pranje posuđa tvrde mogu oprati masnoću i prljavštinu u cijeloj kuhinji pa ako imate perilicu za posuđe onda tablete iskoristite kako biste oprali i cijelu kuhinju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako očistiti pećnicu s tabletom za perilicu posuđa

Sve što vam treba su tableta za perilicu posuđa (ili dvije) i zdjela tople vode. Samo pripazite da je tableta u prahu i da ne sadrži gel. 

Umočite tabletu u toplu vodu. Držite ju dok ne upije malo vode, ali ne predugo da se ne počne topiti. Zatim s tabletom ribajte prljavštinu. Nije vam potrebna spužva. Položite tabletu ravno i s kružnim pokretima očistite mrlje.

Ako se tableta počne sušiti ponovno je umočite u toplu vodu. Ova metoda dobro djeluje i za čišćenje stakla i metalnih rešetki od pećnice.

Kad završite, ostatak obrišite vlažnom krpom. 

Tablete za perilicu posuđa izrađene su od koncentriranog deterdženta za pranje posuđa i zbog toga skidaju masnoću, piše Reader's Digest.
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare