To je to što me zanima!

Tajanstveni dobrotvor curici s cerebralnom paralizom platio operaciju: Van sebe su od sreće

Nepoznati dobročinitelj uplatio je za operaciju četverogodišnje curice s cerebralnom paralizom iznos veći od 636.000 kuna. Njezina obitelj sanja kako će ona prohodati
Vidi originalni članak

Donacija je ostvarenje sna za obitelj Emily Anderson (4) koja ima cerebralnu paralizu i kreće se uz pomoć invalidskih kolica, piše The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO: Marin ROnčević novac od prodaje kuće darovao dječaku Šimunu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njezina obitelj unutar 24 sata od lansiranja kampanje za prikupljanje novca za dorzalnu rizotomiju primila je telefonski poziv koji im je promijenio život.

Anonimni donator odlučio je platiti sve, operaciju, liječenje njegu poslije čak i put u Disneyland za cijelu obitelj nakon operacije.

Riječ je o neurokirurškoj tehnici na živcima koji ulaze u leđnu moždinu zahvaljujući čemu se ublažava spastičnost mišića i pomaže u boljoj pokretljivosti kod pacijenata s cerebralnom paralizom.

 

Vijesti SAD: 'Anonimni prijatelj' donirao 503 milijuna kuna

Emilyna mama Paula Ratcliffe (34) izvan sebe je od sreće.

- Ovo je prvi put u životu da sam ostala bez teksta i preplavljena sam emocijama. Ovo je stiglo iz vedra neba i nismo to očekivali. Nema načina na koji mogu pokazati svoju zahvalnost - kazala je.

Ona i partner John Anderson (36) imaju četvero djece, žive u britanskom Doncasteru i kažu da je riječ o zahvatu koji nije dostupan preko Nacionalne zdravstvene službe.

Vijesti Prijave ovdje: Anonimni si britanski tajkun traži ženu

- Ovo je velika operacija jer će joj promijeniti život. Emily je brižna, pristojna i draga djevojčica i ovo je nevjerojatna mogućnost koja će joj pružiti priliku da postigne svoj cilj i prohoda - zaključila je mama.

SVE SE VIDI Niste anonimni kao što mislite: Vaši klikovi otkrivaju identitet

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Corona u jeku 👹 24.11.2020.

    Takvi su vrijedni svakog naklona i divljenja...Bog te blagoslovio, jer si nevinog spasio...

  • sljastrava 24.11.2020.

    Bog mu dao sve što poželi.

  • Vito1 24.11.2020.

    Tek toliko da članak ima smisla i za neupoznate takvim stručnim rječnikom. --- Spastičnost je poremećaj pretjeranosti refleksa istezanja koji rezultira povišenim mišićnim tonusom i pojačanim trzajima tetive (Lance, 1980.) tonus (lat. < grč. τόνος: napetost), u fiziologiji, nevoljna djelomična, povremena ili stalna, napetost mišićnih vlakana, koja kontrakcijom različitih mišićnih masa omogućuje određeni položaj tijela (ili jednoga njegova dijela) u prostoru. Citiranje: tonus. Hrvatska enciklopedija, mrežno izdanje. ---

Komentiraj...
Vidi sve komentare