To je to što me zanima!

Tajna DODO mršavljenja: Dan na dijeti, dan bez ograničenja

Na dijeti se ne broje kalorije, a najvažniji koncept je post za mršavljenje. Jedan se dan jede normalno, no ne večera iza 22 h, a drugi dan se drži strogog jelovnika
Vidi originalni članak

Dan na dijeti, dan bez dijete. Iako zvuči pretjerano i drastično, takve su i prednosti i rezultati – tvrdi nutricionist Drew Price. On sugerira da DODO dijeta daje puno bolje rezultate od ostalih dijeta, a brojanje kalorija postaje stvar prošlosti.

Nemojte se brinuti oko kalorija, u tome je razlika ove dijete od ostalih. Slijedite smjernice što jesti kako biste na najbolji način očuvali svoje tijelo i postigli rezultate. Poanta obroka je da vas zasite bez prejedanja, kako bi povećali sagorijevanje masti te spriječili gubitak mišića i uveli bolji izbor u svoju prehranu. 

Kako provoditi DODO?

Noć prije posta (dan na dijeti) pojedite svoj večernji obrok između 19-22h. Proces posta započinje dok spavate i traje do sljedeće večeri kada jedete prvi obrok (nakon 24h). Na dane bez dijete je dozvoljeno skoro sve, to jest, trebali biste jesti normalan doručak i ručak. Za večeru biste trebali pojesti posebno isplaniranu hranu da osigurate zalihe za dan kasnije. 

Ostalih pravila dijete i točan jelovnik pročitajte na portalu Žena.hr. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • zutko 22.05.2014.

    glupost, kao što rekoh neki dan, svaki dan pripazi koliko jedeš, vježbaj i to je to, ovo je obično mučenje, podsjetilo me na UN dijetu....:):):)

  • Bezobrazno zelene 21.05.2014.

    Meni je najbolja dijeta kad se zajubim Ja sam onda u takvoj fazi da jednostavno ne mogu jesti, i kile same idu doli bez problema.Nakon par dana organizam se navkne na smanjen unos hrane i sve je super.

  • Gibbs 21.05.2014.

    dan po dan - grobnica

Komentiraj...
Vidi sve komentare