To je to što me zanima!

Tajne korektora: Birajte lakše formule jer kremasti ističu bore

Primjena korektora nije jednostavan pothvat iako tako izgleda. Netko tko želi neutralizirati podočnjake možda će trebati potpuno drugačiju tehniku ​​od one koja prikriva vrećice
Vidi originalni članak

Ne postoji jedan čarobni savjet koji odgovara svima, a možda biste trebali isprobati nekoliko trikova kako biste otkrili koja vam tehnika uistinu pomaže.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vizažistica Jaleese Jaikaran podijelila je savjet za nanošenje korektora na fine linije:

Prvi savjet - manje je više.

- Što se tiče proizvoda, odaberite korektore koji su lagani, a ne gusti i kremasti. Takvi korektori pojačavaju gužvanje kože i stvaraju nakupine proizvoda na licu - pojašnjava šminkerica.

Bestežinska formula, odnosno korektor koji je laganiji na vašem licu izgledat će puno prirodnije i neće vam stvarati nabore. 

- Manje je više što se tiče prikrivanja na zreloj koži. Izjednačavanje tona kože trebalo bi biti prioritet pa tek onda prekrivanje linija i bora - govori Jaleese.

Što se tiče apliciranja proizvoda, šminkerica preporučuje da umjesto da nanesete ravnomjerni sloj korektora (bilo u polumjesecima ili naopako postavljenim trokutima), stavite male točkice proizvoda na kapke, unutarnji kut očiju i sva druga područja koja želite pokriti. 

- Upotrijebite malu količinu korektora u točkicama i lagano ga razmažite ili tapkajte. Na taj način proizvod će lijepo 'leći' na kožu - objašnjava ona.

Zaključno je naravno, manje je više, učinkovitije, prirodnije i isplativije, piše Mind Body Green. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare