To je to što me zanima!

Tajne šminkanja i frizure ljepotica "Seksa i grada"

Carrie pršti svježinom, a lijep ten duguje dobroj podlozi, Samanthine usne djeluju pune i putene zahvaljujući ružu jarkih boja bez kojeg ne izlazi
Vidi originalni članak

Mističan pogled Miranda duguje ružičastom sjenilu koje naglašava zelenu boju njenih očiju. Smeđa maskara odlično pristaje uz crvenu kosu.Da bi kosa bila sjajna i glatka između dva pranja, nanesite serum koji će je nahraniti. Nanesite ga samo na vrhove da se kosa ne zamasti.

Samanthine usne djeluju pune i putene zahvaljujući ružu intenzivnih boja. Za volumen na sredinu donje usnice stavlja malo bijelog svjetlucavog sjenila. Tuš svjetlije nijanse tik uz rub kapka, smeđe mat sjenilo i obilje maskare recept je za naglašene oči koje ipak ne djeluju kao da imaju “tonu” šminke.

Carrie pršti svježinom, a lijep ten duguje dobroj podlozi. Za prikrivanje crvenila koristi zelenkasti korektor, a jagodice naglašava nježnim rumenilom. Sofisticirane punđe prikladne su za poslovne situacije, a prstima razbarušena kosa puna života prikladna je urbanom, dnevnom izgledu.

Porculanski ten Charlotte može zahvaliti svakodnevnom čišćenju i pilingu koji radi dva puta na tjedan. Stručnjaci savjetu da uložite i u dnevnu kremu. Da bi kosa imala volumen, a ipak zadržala svilenkast izgled, najprije je osušite pognute glave, a zatim nanesite vosak na vrhove te sprej za sjaj.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_25460 17.07.2008.

    je one budu lijepe nakon dva sata šminkanja.uvijek mi se činilo da su malo zelenkaste ispod očiju,a sad znam i zašto!

  • Maxich_1 17.07.2008.

    glup vam je naslov, to nisu ljepotice ili vi nemate oči?!

  • carie 17.07.2008.

    Savršene su....vidit ćemo tebe Tinami kad ti bude 50...ako već nije!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare