To je to što me zanima!

Tako udobne, a tako chic - šarene tenisice proljetni su hit

Da se mogu nositi na sve, potvrdio je i Karl Lagerfeld koji ih je upario sa svojim božansttvenim kreacijama. Više o trendi modelima pročitajte u subotnjem broju Budi.IN-a
Vidi originalni članak

Nagradu za trend godine ove bi sezone trebale dobiti tenisice, koje su se polako ali sigurno ušuljale u svačiji ormar. 
Poznati sportski brendovi odjedanput sve više pozornosti pridaju i estetskim karakteristikama svojih tenisica jer, osim što je jako važno da su udobne, sada je i bitno da su vrlo chic.

Tako su brendovi poput Calvina Kleina u proljetne kolekcije uvrstili i tzv. slip on modele s uzorkom cvijeća, a obične bijele tenisice možemo pronaći na policama gotovo svakog high street brenda. Ako je Karl Lagerfeld svoje božanstvene kreacije dostojne vila upario s tenisicama, onda znamo da ih možemo kombinirati ama baš na sve.

Tko bi rekao da ćemo dočekati trenutak kad trendseterice stoje u redovima za Adidasov legendarni model Stan Smith ili Nikeove Racuette i K-Swiss. Klasični su modeli u prošloj godini dobili svoje moderne verzije, no ovi su brendovi i dalje ostali vjerni sebi. Možemo ih nositi na traperice, dugu haljinu, suknju visokog struka, šljokice, baršun i sve što nam padne na pamet jer to odjednom više nije grijeh, čak dapače - poželjno je. “Old school” modeli idealni su za ljubitelje devedesetih, a ovo je pravi trenutak da se vratite u to desetljeće.

Više o trendi tenisicama i kako ih kombinirati pročitajte u subotnjem izdanju Budi.IN-a.

Šarene, Sketchers, ShoeBeDo, 529 kn

Tenisice, Nike, asos.com, 1105 kn

S uzorkom, Mango, 329,90 kn

S resama, Zara, 499,90 kn

Bijele, H&M, 199 kn

Tenisice, Helly Hansen, mondo.hr, 449 kn

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Wrazica. 31.03.2016.

    Nike i Sketchers. Yap. To je to. Imam Sketchersice koje su takoder sarene, samo ne toliko kao ove. A i ove su predobre. Nike ima toliko odlicnih modela da se je tesko odluciti se za koji. Od mene palac gore :)

  • muskarac 31.03.2016.

    imamo samo jednu trenerku i jedne patike ali moram priznat da mi se ovaj stil jako svidja pogotovo na mladim curama ali taj stil stoji bome dobro na svim generacijama, starije gospoje jedino moraju pazit na boje da ne izgledaju smijesno

  • zgb.. 31.03.2016.

    Diesel ima dobar model za ljeto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare