To je to što me zanima!

Talentirani pas: Hrani kozlića, radi krevet, čuva djecu i pomaže

Video koji prikazuje šarmantnog australskog ovčara koji hrani kozlića na bočicu osvojio je srca tisuću ljudi koji se ne mogu prestati pitati kako pas uopće može učiniti nešto takvo. Osim toga, ima i puno drugih talenata
Vidi originalni članak

Dusty je nadareno štene koje čini mnoge stvari da pomogne ljudima i učini im život sretnijim. 

Živi na obiteljskoj farmi zajedno sa svojim vlasnicima, Jeffom i Emily Mabeys te njihovom djecom Dawsonom, Aubreyem i Andersom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Za Uskrs 2019. poklonili smo svojoj djeci koze. Majka je napustila jednu od koza i trebalo ju je hraniti na bočicu nekoliko mjeseci. Naravno, svi smo voljeli to raditi, ali mislili smo da bi bilo zabavno vidjeti može li Dusty to učiniti. Dusty zna kada treba nešto donijeti pa smo mu rekli da donese bočicu s mlijekom, a kozlić je dotrčao da jede - ispričala je Emily

Osim hranjena, Dusty ima još mnogo talenata.

- Voli se igrati na pašnjacima i u vodi, uživa u druženju s našom djecom i ostalim psima, a voli se voziti i na traktorima. Vrlo je pametan i obučen ne samo da radi posebne trikove, već je i licencirani terapijski pas. Odlazi u dječju bolnicu Priary gdje se druži s djecom koja su na kemoterapiji ili nečem drugom kako bi ih utješio - dodala je Emily, a piše Bright Side.

Na svom Instagram računu obitelj Mabeys dijeli trikove i druge slatke, smiješne stvari koje Dusty radi, a u ovom videu pogledajte što još zna:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Green Valley Aussies (@greenvalleyaussies)

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Ellie29 03.12.2020.

    Prepreprekrasan🥰

  • Ja... 03.12.2020.

    Prekrasan je

  • 03.12.2020.

    Ma da..bas on bebi drzi bocu...netko mu nogu stavio pod bocu...a on spava

Komentiraj...
Vidi sve komentare