To je to što me zanima!

Tema im je bila 'nešto između' - najčudniji crveni tepih do sad

U čast jednoj od najutjecajnijih modnih dizajnerica današnjeg doba Rei Kawakubo organizirana je ovogodišnja izložba i Gala Bal u newyorškom Metropolitanu. Upravo zato su kreacije zvijezda bile neobične...
Vidi originalni članak

Ovogodišnja tema Met Gale, točnije Muzeja umjetnosti Metropolitan i Gala bala je Rei Kawakubo/Comme des Garcons: Umjetnost onoga "između". 

Riječ je o živućoj dizajnerica iz Japana kojoj je prvoj nakon Yves Saint Laurenta 1983. iskazana čast da ona sama bude nositeljica teme ovog velikog događaja. Rei Kawakubo smatra se jednom od najvažnijih i najutjecajnijih modnih dizajnera u posljednjih 40 godina. 

Ona je osnivačica brenda Comme des Garcons, a najpoznatija je po uvođenju tzv. anti-mode i "hiroshima chica". 

- Pozivajući nas konstantno da preispitujemo modu kao mjesto neprestanog stvaranja, kretanja i hibridnost, ona je definirala estetiku našeg doba - ispričao je za ustoj Metropolitana Andrew Bolton za Vogue.com. 

Nakon crvenog tepiha bit će otvorena i izložba sa 120 kreacija koje je Kawakubo dizajnirala, od 1981. 

Budući da ovu umjetnicu odlikuje njezina rastrzanost i modna svestranost, ove su godine uzvanici bili poprilično neobično odjeveni kako bi bili dosljedni temi. 

Inače, ulaznica za ovaj event je 30.000 dolara, a cijena stola iznosi čak 275.000, piše Forbes. Davne 1960. ulaznica je koštala 100 dolara. 

Pogledajte:

Pogledajte i cijelu galeriju: 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • tomi_ffm 06.05.2017.

    Najlipsa je priyanka chopra ...bivša miss world i zvijezda bollywooda !!

  • Blue sea 03.05.2017.

    Djevojka na slici 3 (Blake Lively), izgleda mi nekako najbolje.

  • Tišina mora 02.05.2017.

    nisam gledala cijelu galeriju jer s mi ove izdvojene slike u članku dovoljne da mogu reći da je to sve skupa bačen materijal jer tu ništa nije nosivo

Komentiraj...
Vidi sve komentare