To je to što me zanima!

Test od 8 znakova otkriva svađate li se vrlo prljavo!

Vrlo je lako izgubiti živce ako je riječ o sitnicama, a partner vas pri tom ignorira. No morate imati na umu da izgovorene riječi više ne možete povući...
Vidi originalni članak

Svađe oko sitnica nerijetko rezultiraju vikom, žučnom obranom svojih stavova i durenjem idućih nekoliko sati. A sve zbog cipela koje nisu u ormariću nego nasred hodnika. U takvim situacijama lako je izgubiti živce. No ono čega uvijek morate biti svjesni, savjetuju psiholozi, su ružne riječi i djela koja nastaju kao posljedica tog stanja. Kasnije ćete se ispričavati, no izrečeno više ne možete povući, a osvete poput bojenja bijelog rublja u ružičasto prije ili kasnije će se otkriti. Kako biste sačuvali svoj odnos, odgodite "eksploziju". Umjesto vriske, prošećite. A želite li znati svađate li se prljavo, pročitajte tekst ispod brojeva. Na navedene situacije odgovorite s DA ili NE, a rezultat potražite u okviru ispod slike.

1. On vam priopćava da bi vaš povrat poreza želio iskoristiti za kupnju novog LCD televizora, a vi ste taj novac planirali potrošiti na putovanje. Vi se počinjete derati: “Ne mogu vjerovati, uvijek je sve po tvom, uvijek!”. I to ponovite desetak puta.
2. Što se tiče seksa - vi biste radije manje priče, a više akcije. No umjesto da to pokušate riješiti diplomatskim putem, od nervoze ga optužite za zanemarivanje vaših seksualnih potreba ili čak varanje jer to vama, eto, ima nekog smisla.
3. U šali vam partner kaže da je svoju idealnu djevojku zamišljao nešto malo urednijom od vas. Vi, kako biste ga naučili pameti, bacite sve njegove stvari iz ormara u hodnik. Eto, nek’ se sad vidi tko je zapravo tako jako neuredan!
4. Iako jako puno vremena provodite s njegovom  obitelji, ne možete se baš sjetiti zadnjeg druženja s vašim roditeljima i rođacima. Kako biste mu dali do znanja što želite, počinjete plakati samo ne biste li njega oneraspoložili i dobili što želite.
5. Izašli ste van i vaš dragi sreće zgodnu kolegicu s posla. Vi imate potrebu znati i analizirati baš svaku riječ koju je izgovorio. O riječima “baš mi je drago što sam te vidio” ili “otkud ti ovdje” vi ćete još dugo u noć razmišljati...
6. Izašao je van s dečkima i vratio se u cik zore. Užasno ste ljutiti jer vas proganja crv sumnje i mislite da se sigurno zabavljao s nekim djevojkama. Njemu u inat sljedeći dan oblačite najseksi haljinu koju imate i na izlazu mu dobacite da vas ne mora čekati.
7. Ošišali ste vrhove i on to nije primijetio. No vi ste iznimno zadovoljni jer sami sebi izgledate drukčije. No njegova nepažnja vas ljuti. Kako biste se osvetili, ni vi njega nećete pohvaliti sljedeći put ili ćete mu reći da izgleda grozno.
8. Tijekom proljetnog čišćenja kuće pronalazite kutiju za cipele s njegovim starim uspomenama. Među njima pisma i fotografije njegove bivše. Nakon pregleda bez grižnje savjesti bacate kutiju u kantu za smeće. I nemate pojma gdje je...

ZA ČETIRI ILI VIŠE POTVRDNIH ODGOVORA:
S vama se mnogi ne bi željeli svađati. Ponekad ćete nešto uništiti, ponekad ga gađati cipelama ili zvocati cijelu večer. Vaša ljutnja je potpuno nepredvidljiva, a vaš partner s vremenom će imati sve manje strpljenja, objašnjava Jeff Palitz, bračni terapeut. Tim načinom jedino možete dobiti ignoriranje.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare