To je to što me zanima!

Test osobnosti: Otkrijte koji ste lik iz Seksa i grada

Riješite test i otkrijte koji ste lik iz popularne serije koja je za ekrane tijekom šest sezona prikovala i muškarce i žene te progovorila o svim temama
Vidi originalni članak

Nijednu žensku seriju muškarci nisu gledali više nego "Seks i grad". Četiri urbane, seksepilne i pametne žene, koje su prešle
30. i znaju što hoće, otvorile su oči brojnim muškarcima i ženama te progovorile o svim seksualnim tabuima. U njoj su uloge zamijenjene. Žene su bile te koje su ocjenjivale muškarce. Bile su vrlo oštre i jasne, bez srama razgovarale o svemu i prikazale sve situacije u kojima se muškarac i žena mogu naći. Ti otvoreni, šokirajući dijalozi prikovali su muškarce diljem svijeta za TV ekrane. Žene su pak odahnule. Serija je progovorila umjesto njih. Rekla je ono što im je teško izgovoriti, olakšala im što su same u 30-ima i što vole ovakav ili onakav seks. Muškarci su (osim toga) naučili da se žene, iako same, itekako cijene te da traže partnera koji će ih jednako toliko cijeniti. One su otkrile i da većina žena nema ništa protiv usputnog seksa. No i pokazale da se prije njega pravila moraju definirati. Nedvojbeno je da je ova serija, koja je počela kao mali projekt, imala golem kulturološki i sociološki utjecaj, a novine The Independent napravile su i test "Seks i grad osobnosti". Sve četiri junakinje su pokazale da žene žele biti financijski neovisne i same plaćati svoje cipele, da im je seks vrlo bitan, ali i da imaju brojne strahove. A lekcije desetogodišnje hit serije kulminirat će u filmu koji u kina stiže 5. lipnja.

NE SPAVAJ S BIVŠIM, VELIČINA JE BITNA... ŠTO SMO NAUČILI:
• Nije u redu prekinuti s nekim preko post-it-a, kao što je Berger učinio Carrie. Isto se odnosi i na mailove i SMS poruke.
• Nemoj spavati s bivšim! Iako je seks s Facom nakon prekida bio sjajan, Carrie se svaki put iznova kajala zbog toga.
• Veličina je bitna. Samantha je imala iskustva i s malim i vrlo velikim penisom. Zato je važno znati što vas uzbuđuje.
• Veza se ne može ubrzati. Ostavljanje četkice u Facinom stanu nije dobro završilo za Carrie. Čuvajte se tanke crte.
• Ne treba se bojati fetišista. Obožavanje stopala ili javnog seksa može biti zabavno i seksi. Curama u seriji se svidjelo.
• Život bez seksa nije loš. Samantha je u epizodi “Suša” uzela “pauzu” i otkrila kako odgoda može još više uzbuditi.
• Nikad ne stojte između žene i muža. Carrie je savjetovala svojoj prijateljici Susan da napusti muža i - ispala kriva.

KOLIKO JE SEKSA BILO U GRADU?
Vatreni obožavatelji izbrojili su sve seksualne susrete u seriji. U tijeku serije, koja je imala 94 epizode i šest sezona, djevojke su ukupno spavale s 94 muškarca... i jednom ženom. Vatrena Samantha spavala je s dvostruko više muškaraca nego druge djevojke. Kroz njezin je krevet prošao 41 muškarac i jedna žena. Carrie i Charlotte imale su svaka po 18 seksualnih partnera, a Miranda je spavala s njih 17.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • loly0 12.06.2008.

    ja sam miranda hehe

  • Tinami 06.06.2008.

    E, pa fala Bogu, nisam ni jedan!!!

  • ljepuško 05.06.2008.

    hej pa i ja sam Carrie, i još da su mi njezine cipele, super.............

Komentiraj...
Vidi sve komentare