To je to što me zanima!

Hrvatska ima obalu koja nudi najviše, piše The Independent

Izolirani otoci, povijesna zdanja, odlična hrana i golema ponuda aktivnog odmora čine Hrvatsku vrlo dobrom zemljom za godišnji na moru, piše britanski Independent
Vidi originalni članak

Hrvatska ima otoke za svačiji ukus. Mljet je oaza zelenila, Vis je otok dobre hrane, Brač vodenih sportova, a Hvar mjesto celebrityja i odmora, piše britanski The Independent. U svom vodiču za Hrvatsku ističu da naša zemlja ima sve, od prekrasnih plaža i otoka, dobre hrane do aktivnog odmora. Naglasili su i da su naše plaže druge najčišće u Europi nakon Cipra, a posebno su istaknuli Zlatni rat na Braču, Lopar na Rabu, pješčane plaže u Lumbardi i Korčuli te na Susku. 

Dubrovnik je grad koji svakako trebate vidjeti, ali samo jedan u nizu, pišu. Preporučuju i Pulu zbog Arene, Šibenik, a Split su izdvojili kao najbolji od svih zbog odličnih plaža, živog subotnjeg marketa i rive bogate kafićima te restoranima.

Unutrašnjost Istre idealna je za bicikliranje jer ćete tako najbolje vidjeti njezinu ljepotu, a more je vrlo blizu, piše Independent. No ono što našu obalu čini odličnom je upravo golema raznovrsnost pa za sve željne aktivnog odmora preporučuju Viganj na Pelješcu za windsurf i kitesurf te Kornate za jedrenje.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • revcipisko1 25.07.2012.

    ovo me podsjetilo na onu priču....kad sam bio klinac i kad bi kod nas u kuću dolazili neki gosti...mama bi na stolu poslužila kolače i sokove i rekla...ne dirajte djeco...to je za goste...! Bilo i ostalo....tako blizu a tako daleko!

  • psukan 25.07.2012.

    samo kad bi mi to znali iskorisrtit ali u zemlji lopova i prevaranata tesko da dodje do napretka

  • manster 25.07.2012.

    HRVATSKA-predivna,bogata mala zemlja za vlike lopove....

Komentiraj...
Vidi sve komentare