To je to što me zanima!

Tko su muškarci koji su svojim stilom obilježili modni svijet?

Znate li tko su najveće muške modne ikone? Odgovor na to teško pitanje, kojem se ne posvećuje toliko medijskog prostora, je za vas odlučio pronaći portal Budi IN
Vidi originalni članak

I dok su mediji prepuni feljtona o ženama koje su svojim stilom obilježile svijet mode, jači se spol jako rijetko spominje u tom pogledu. A kako su povijest i sadašnjost prepune muškaraca, koji su svojim osebujnim načinom odijevanja stvorili status modne ikone, predstavljamo 6 muškaraca koji će zauvijek ostati zapamćeni u modnom svijetu.

Prvi od njih je Michael Jackson: U 60-ima je bio disco klinac, u 70-ima dijete cvijeća, u 80-ima i 90-ima plesna ikona u šljokicama, a na početku 21. stoljeća zatajan muškarac u crnom. Njegovi su outfiti za nastupe postali jedni od najkultnijih u povijesti glazbe i MTV generacije. Uz Madonnin špičasti Gaultier grudnjak, njegova je crvena kožna jakna iz spota za Thriller zaista komad odjeće koje će prepoznati i svaki modni neznalica.

Znate li tko su preostale modne ikone čiji je stil pomaknuo granice i pokrenuo revoluciju u odabiru odjevnih komada? Posjetite portal budi.in i saznajte!

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_138361 04.06.2012.

    Potpuno se slažem. Michael nije bilo koje krpice bacao na sebe i onda je to kao moda. Sve je bilo dovedeno do savršenstva. POTPUNO SE SLAŽEM <3 Michael in <3

  • ivadz 04.06.2012.

    RIP Michael

Komentiraj...
Vidi sve komentare