To je to što me zanima!

Top pet frizura koje će biti hit ljeta 2019. godine u Hrvatskoj

Uz novu flamingo Instagram pozu, na fotografijama ne možete pozirati s frizurom koja je bila hit ljeta 2018. godine. Evo koje frizure će ovoga ljeta biti najpopularnije bilo na plaži ili u šetnji gradom
Vidi originalni članak

Ovoga ljeta svakako su najpopularniji morski valovi, ali oni neuredni. Žene vole neuredne kovrče napravljene s figarom ili na peglu, a koje zahvaljujući neurednosti izgledaju gotovo prirodno i lako se nose.  Ako vam je ipak prevruće za raspuštenu kosu, nikako ne možete pogriješiti ni sa 'neurednom' punđom ili repom, kažu iz Teuta salona.

ROMANTIČNI LJETNI LOOK Ideje za frizure: Ovo će biti hit nijanse za brinete ovog ljeta

I frizeri iz Instituta Ruža Kerastase se slažu da su kovrčavi valovi hit ovoga ljeta. Ipak, osim prirodnog looka, ljeto je kao stvoreno za lagane i zaglađene valove. 

- Najtrendi frizure ovoga ljeta su zaglađeni valovi, ravna, ispeglana kosa te visoki dugi rep koji žene često 'upotpunjuju' ekstenzijama kako bi bio što duži - navode frizeri iz Instituta Ruža Kerastase.

1. Neuredni, prirodni valovi

2. Razbarušena punđa

3. Zaglađeni valovi

4. Ravna kosa

5. Visoki dugi rep

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Judita👥 22.06.2019.

    Broj jedan samo paše Tatjani Jurić 😀 broj dva super ali preozbiljna, tri već isfurana a 4tak tak.ništa posebno

  • Mthesecond 19.06.2019.

    Pomalo preozbiljne frizure,pogotovo 3,4..Mozda je fulano godisnje doba,ovo nisu bas ljetne frizure,vise su sezona jesen zima :)) Nema ni jedne kratke,poluduge,te su nekako vise za ljeto..Ova pod broj jedan je nekako najsimpaticnija..Ja svoju ljetnu zurku vec imam I bas mi dobro stoji :)) Kratka kosa nabacim malo gela (ne ko Ronaldo,ne ko digici :) I bit cu uocljiv ove sezone..Haha..

  • kajzer/soze/80🇷🇸 19.06.2019.

    Ja obožavam žensko sa dužom kosom,ali obožavam..naravno,prelepo mi je i kad podignu kosu,to mi bude baš onako ženstveno😍

Komentiraj...
Vidi sve komentare