To je to što me zanima!

Top znakovi da flerta s vama: Naučite kako dobro procijeniti

Prepoznati signale da je netko zainteresiran za vas mogu biti zbunjujući, a kako biste dobro procijenili i ne srljali u neželjeno odbacivanje pročitajte top znakove uz koje ćete biti sigurni
Vidi originalni članak

Nije uvijek lako pročitati sviđate li se nekome, a gotovo svi su doživjeli neugodno iskustvo loše procjene. Jači spol češće je griješio u samouvjerenoj procjeni da su se svidjeli djevojci, pokazalo je novo istraživanje.

Donosimo vam kratak vodič kako dobro pročitati znakove da se sviđate dečku ili djevojci u prvih 15 minuta razgovora. 

Ako u prve tri minute počne razgovarati s vama vrlo ugodno, smješkajući se, a pogotovo ako "sipa" komplimente, možete biti sigurni da je zainteresiran/a za vas. Također, osoba će vam uputiti značajan zavodljiv pogled kako bi vam dala do znanja da joj se sviđate. 

Nakon pet minuta, osoba koje je zainteresirana za vas, i dalje će biti vrlo afirmativna i pozitivna u razgovoru s vama. Također, počet će otvarati dlanove prema vama. To znači da se osjeća ugodno s vama i na nesvjestan način pokazuje da joj se sviđate. 

Nakon osam minuta, komplimenti će polako početi nestajati. Zainteresirani muškarci žene će gledati dugim fiksiranim pogledom, a žene će prebaciti razgovor na osobnije detalje. 

Nakon 10-12 minuta, ako su i dalje zainteresirane, žene će biti vesele i otvorene, te i dalje otvarati dlanove prema vama. Muškarci će u ovom periodu sniziti glas jer će se udubiti u konverzaciju. 

Idi na 24sata

Komentari 111

  • pomorac11 05.07.2016.

    Jaooo bedastoće...nakon tri min ovo,nakon pet ono,nakon osam....ma daj me nemojte hebat!!!Ko je izračinavao te min?Vjerajtno onaj koji nema pametnijeg posla jer nikad nije imao ženu.

  • rijana 01.07.2016.

    danas ionako svi flertaju

  • Kashmir 30.06.2016.

    "Igra" pogledima uvijek je bio najslađi uvod. Još kad krene pričati, a da nije trkeljanje ja, ja i samo ja ma divota.

Komentiraj...
Vidi sve komentare