To je to što me zanima!

Traper košulja: 'It' komad koji odlično pristaje svakom stilu

Traper košulja je modni klasik koji pristaje uz sve stilove - print hlače, šljokice, obične traperice ali i svečane suknje i haljine. Dodajte joj još koji detalj i spremna je!
Vidi originalni članak

Traper košulja potiho se ponovno ušuljala u ormare i na ulice izašla ljepša i privlačnija nego ikada. Danas se s njom kombiniraju odlični stylinzi uz minice, široke suknje do koljena pa i one svečane. Pristaje i uz hlače, kožu i krzno, a istovremeno je i klasik koji će se uvijek vraćati i odlično se uklapati na obične traperice. 

Svjetlije nijanse savršen su dodatak casual dnevnom stilu, dok se tamnije strukirane mogu nositi i na posao. 

Odlično se slaže s printevima i šljokicama, a vrlo je dobar suputnik popularnim print hlačama i blještavom suknjom kakvu nosi Rihanna. Podvrnuti rukavi izvrsno idu i uz haljine, a takve kombinacije vole i dodatke u obliku ogrlica zemljane ili zlatne boje.  

Jessica Alba, predvodnica dobrog casual stila, traper košulju nosi uz kratki krzneni prsluk i maramom u sličnoj nijansi. Ako ne želite previše eksperimentirati, tamne skinny traperice i strukirana košulja svejedno će biti odličan izbor. Takav običan styling možete "začiniti" popularnom Petar Pan ogrlicom nalik na kragnu. 

Ne zaboravite ni na stare džempere te ih nosite tako da se vide rubovi rukava i kragna traper košulje. Njih kombinirajte uz kožne hlače ili tajice. Ne možete pogriješiti ni s popularnim frak-suknjama, košuljom i gležnjačama s punom petom inspiriranima 70-im godinama. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ninjutsu 15.11.2012.

    Imam jednu traper jaknicu kupljenu ljetos koja je tanka i uska da moze proc i kao kosulja i s gustom cu je nosit i zimi!

  • muskarac 15.11.2012.

    imam sto kosulja u ormaru i nijednu ne nosim, tako da i kupim ovu bacila bi pare u vitar

  • gogafmm 15.11.2012.

    ...imam je,ali ne nosim je cesto...sad bih to mogla promijeniti...:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare