To je to što me zanima!

Traper od glave do pete - nose se haljine, kompleti i cipele

Na proljeće ćemo nositi sve od trapera, a u novim kolekcijama modnih trgovina izbora ne nedostaje. Mogu se kombinirati traperi različitih nijansi i boja, s njim je sve dopušteno
Vidi originalni članak

Početkom stoljeća nezamisliva kombinacija - traper na traper, danas je trend koji se uspio održati već nekoliko sezona. High street brendovi traperu su dali čak i posebne kategorije na svojim web shopovima, gdje možete kupiti najnovije krpice i biti u traperu ‘od glave do pete’.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Modni komadi od trapera, iako ih zamišljamo isključivo u nijansama plave boje, danas se mogu pronaći u velikoj paleti boja. Mogu se kombinirati traperi različitih nijansi i boja, s njim je sve dopušteno.

Osim dvodijelnih denim kombinacija, u trgovinama možete pronaći i kombinezone i haljine od trapera, onog tvrđeg, ali i mekanog, udobnijeg.

Uz denim odjeću, čekaju vas i traper cipele, torbe, pa čak i oglavlja.

OUTFIT DANA Torba kompaktnog dizajna u tonu nijanse bijele kave: Super praktični komad za sve i svašta

Od balerinki, preko čizama i štikli, traper detalj lako može postati ‘statement’ komad kombinacije, koji možete kombinirati i s traperom, kao i s ostalim materijalima.

Iako ga smatramo ‘casual’ materijalom, traper je dobrodošao i u večernjim kombinacijama, pa se može ‘isfurati’ gotovo uvijek - viđali smo ga i na crvenom tepihu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare