To je to što me zanima!

Traže volontere koji bi pse iz azila u Rijeci vodili na kupanje

U sklopu azila postoje mali bazenčići, ali odlazak na more nekome od pasa ravno je dobitku na lotu. Osim što provedu dan izvan azila i u društvu ljudi, dožive lijepe trenutke i imaju jedno iskustvo više
Vidi originalni članak

Azil za pse 'Društvo za zaštitu životinja Rijeka' već drugu godinu za redom organizira akciju 'Azilske ribice' gdje tijekom vrućih ljetnih mjeseci traže volontere koje bi vodili pse na kupanje u moru.

- Kao što organiziramo akciju 'Mali izlet za veliko veselje' gdje šetači mogu uzeti psa na izlet u šumu, tako i sad u ovim ljetnim mjesecima provodimo ovu akciju gdje možete uzeti psa, odvesti ga na more da se rashladi, i vratiti nazad - rekla je Eli Trubić, jedna od volonterki.

U sklopu azila postoje mali bazenčići, ali odlazak na more nekome od pasa ravno je dobitku na lotu.

- Psima to jako puno znači, jer osim što provedu dan izvan azila i u društvu ljudi, rashlade se, dožive lijepe trenutke i imaju jedno iskustvo više - tvrdi volonterka i dodaje da se već jako puno ljudi javlja.

- Već cijeli tjedan dolaze ljudi. Ujutro kada idu na more, dođu po psa, uzmu ga na dva, tri sata ili duže i vrate nazad - kaže Eli.

Društvo za zaštitu životinja Rijeka volonterski skrbi o psima smještenima u skloništu između Viškova i Kastva. Udruga je osnovana 1993. godine i od tada djeluje uz konstantno povećanje broja članova i spašenih životinja. U ovom skloništu psi nemaju određeni rok boravka (ne eutanaziraju se) i imaju osiguran smještaj do udomljenja.

MEGHAN I HARRY OBJAVILI NIKAD VIĐENU FOTKU SINA: 'Predivan si i zaslužuješ divan život'

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Brucka 17.06.2019.

    ja bi isto neku od 18 do 25 zgodnu i lijepu da me vodi svaki dan na plažu!!!Kao ljubimac znam amo dobro lizati za početak-brzo učim!

  • 16.06.2019.

    Što se te udruge ne pobrinu da djecu koja su smještena u domove za nezbrinutu djecu ne odvedu preko vikenda svojoj kući ili bar na sladoled

  • 16.06.2019.

    Pjesnik pok. Zvonimir Balog: " Dama s psom" Uzica i na jednom i drugom kraju guzica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare