To je to što me zanima!

Trebam li nekretninu dati državi u zamjenu za starački dom?

Jednu stariju gospođu zanima je li pametnije dati imanje državi ili ponuditi nekome da vodi brigu o njemu. Također, zabrinuta je zbog toga što ima osjećaj da je na nju bačena crna magija
Vidi originalni članak

Dragi Mevludine,

Voljela bih da mi date savjet u vezi imovine i mene. Je li mi bolje prodati nekretninu ili ponuditi državi pa da me smjeste u starački dom? Da vode brigu o meni do kraja života. Inače moram sve obnavljati ili ponuditi da netko vodi brigu o imanju iako je teško vjerovati nekome danas. Sve je puno prevaranata. Također bih voljela ako mi možete reći je li na mene bačena crna magija i kako je se riješiti. Puno hvala i želim vam puno zdravlja.

šifra: jabuka

Odgovor:

Vi ste vrlo plemenita žena, direktna, otvorena i duševno neiskvarena. Humani ste i volite drugima pomoći. Život vam je bio kompliciran jer su vas drugi često iskorištavali i manipulirali s vama. Lijepo je biti human, ali ne do te mjere da vas netko iskoristi. Niste znali postaviti čvrste granice i zato vam se dešavalo da sve krene pa stane. Hvala bogu, imate svoj krov nad glavom i sad vam je sve stabilno. Usamljeni ste i sami, ali dobro se raspitajte o državnom staračkom domu i prepuštanju imovine državi. Lijepo je biti u svojoj kući, ali ponekad zna biti samotno.

MEVLUDIN ODGOVARA Zabrinuta sam za zdravlje sebe i svog supruga. Financijski smo loše, a imamo i dvoje djece...

Ako ostanete u kući, morat će vam netko dolaziti i brinuti se o imanju, ali tad ćete isto tako imati društvo i brigu. Ako odlučite ići u starački dom, tu ćete imati brigu, njegu, društvo i neće vam biti dosadno. Radit ćete nešto korisno i družiti se s ljudima i imati dobre uvjete da dočekate duboku starost. Moj vam je savjet da se dogovorite s državnim domom i uzmete sebi u domu apartman. Što se tiče magije, vi to nemate na sebi niti trebate što čistiti. Vidim na kraju ove i početkom iduće godine da ćete biti zadovoljni i da će vam krenuti nabolje. Zdravlje malo više kontrolirajte i pratite terapiju liječnika. Sretno i javite se opet.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Zaza_ 04.12.2023.

    Bolje dom nego rodbina

  • gif 03.12.2023.

    Iznajmi nekretninu

  • krnjelin47 03.12.2023.

    Treba doči u godine nemoči i što uraditi ? Svi misle mene neče to tukat ,Hoče sigurno ako dočekaš .

Komentiraj...
Vidi sve komentare