To je to što me zanima!

Trećina muškaraca i 70% žena glumi orgazam, kriv je pritisak

I žene i muškarci glume da su postigli vrhunac zato što ne žele povrijediti partnerove osjećaje ili žele ispuniti nametnuta očekivanja, a to je eksplozivni orgazam
Vidi originalni članak

Muškarci i žene glume orgazam najčešće zato što osjećaju pritisak druge strane da moraju uživati u seksu, utvrdila je studija američkog Sveučilišta Kansas, piše Daily Mail.  

Osim toga, glume i kako ne bi povrijedili partnerove osjećaje ili im je seks jednostavno loš pa žele da što prije završi. Gotovo 70 posto žena i trećina muškaraca barem je jednom glumila orgazam. Stručnjaci tvrde kako se razlog za to krije i u očekivanjima. Tako npr. žene očekuju da će im muškarac pružiti vrhunac koji će ih raspametiti, pa sve nade polažu u njega. 

- Žene se pretvaraju kako bi same sebi dokazale da uživaju u seksu, ali činjenica je da pripadnice ljepšeg spola teško postižu vrhunac samo penetracijom - objasnila je britanska stručnjakinja za veze, Tracey Cox. 

Prijašnja istraživanja potvrdila su da žene glume zato što nesigurne u sebe ili se boje intimnosti, a znanstvenici s američkog Sveučilišta Columbia zaključili su da tako nastoje zadržati partnera. Glasni povici pri postizanju vrhunca potvrda su partnerove izvedbe, tvrde stručnjaci.

Idi na 24sata

Komentari 161

  • Franjo Veliki 28.02.2013.

    Glumila ili ne,važno je ići do kraja.....nježno, polako i razigrano.

  • Crna_1 25.02.2013.

    ljudi .. opustite se .. ne vodite rat .. vodite ljubav .. uzivajte !!!!

  • imt539 22.02.2013.

    glavno da sam ja gotov

Komentiraj...
Vidi sve komentare