To je to što me zanima!

Trendovi za proljeće: Lepršavi krojevi, pasteli i retro stilovi

Sunčani dani pozivaju na promjene, a neke od njih dešavaju se i u našem ormaru, ponajprije kroz lagane forme i nježne boje, uz detalje poput sitnih volana i kolažnih elemenata
Vidi originalni članak

Doba sunca inspiriralo je dizajnere diljem svijeta da nam predlože nešto nježnije, ukrašeno blagim bojama i fluidnim formama.

Jedan od stilova je i patchwork, dolazi nam ove sezone na popularnim traper jaknama kraćeg kroja. Tu su i hlače, i dalje komotne, stoga ne brinite, osjećat ćete se u njima kao u omiljenoj trenirki. A opet – djeluju elegantno i fino.

POGLEDAJTE VIDEO: Torbe od drva dio su održive modne scene

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lijep je to kompromis između kućne udobnosti i stila 'za van', kojeg krase i hit haljine.

IKONA SREĆE Bubamara kao motiv nove kolekcije Van Cleef & Arpels

Inspirirane slavnim stilom s dvora i serijama koje obožavamo, poput 'Bridgertona', novi tip haljine zapravo je retro kreacija s velikim rukavima, sitnim volanima i općenito u znaku nježnog tekstila.

Na glavu stavljamo 'bucket hat', jer taj karakteristični šeširić s nakošenim obodom koji nam je stigao iz devedesetih dolazi u niz varijanti, od pastela do animal printa.

ZA SVAKI DAN Proljetni kaput: Lagani, chic i u raznim bojama buketa cvijeća

Od kaputa tu je legendarni, nezaobilazni baloner, brendovi ga predlažu u nijansama vedrog neba i sladoleda. Košulja je također lagana, baš kao i hlače i haljine, inspirirana je transparentnim teksturama i djeluje poput oblačka.

LEPRŠAVA KREACIJA Katie Holmes isprobala je hit sezone: Haljinu s puf rukavima

Na scenu se vraćaju i sandale, imaju nisku potpeticu, djeluju eterično i nose detalje od prozirnih materijala. Za svaki dan dizajneri predlažu modele s čičkom ili kopčama.

Među nakitom ističe se onaj lančani, detalji su sitni i šareni, razigrane forme u više nizova.

KAO IZ WESTERNA Gwen Stefani je prava kaubojka

Sve skupa djeluje romantično, kao što proljeće i nalaže, jer i moda je željna promjena i nudi nam neka nova, osvježavajuća rješenja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare