To je to što me zanima!

Tri su znaka da vam se vaši duhovni vodiči obraćaju u snu

Vaši duhovni vodiči se u snu mogu pojaviti u obliku bliskog prijatelja, stranca ili drugog poznatog lica kako bi vas natjerali da obratite pažnju na poruke koje vam žele reći
Vidi originalni članak

Opisujete li svoje nedavne snove kao tjeskobne? Ili na način da su vam zauzeli um cijeli dan? Iako ovi čimbenici vjerojatno igraju određenu ulogu u stvaranju snova, oni možda neće ispričati cijelu priču. Još uvijek nismo sigurni što točno uzrokuje snove, ali nagađam se da je velik dio naših snova vođen duhovnim silama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ne prepoznajemo uvijek kada nam se duhovni vodiči obraćaju u snovima, ali ovo su tri uobičajena znaka.

1. Snovi koji se ponavljaju

Ako sanjate isti san više puta, to može biti zato što prvi put niste razumjeli važne poruke sna. Ponavljajući san može biti znak duhovnih vodiča da obratimo pozornost na njih. Ponekad duhovni vodiči postanu kreativni i promijene scenarij.

2. Likovi koji vas vode kroz san

Jeste li ikad u snu upoznali lika koji je dijelio jasnu poruku ili vas upućivao na određeno mjesto? Ovi likovi vodilje u vašim snovima mogu biti duhovni vodiči. Vodiči mogu biti u obliku bliskog prijatelja, stranca ili drugog poznatog lica kako bi nas natjerali da obratimo pažnju. 

3. Snovi s eteričnom kvalitetom

Jeste li ikad sanjali san za koji se činilo da ima eteričnu kvalitetu? Možda ste u snu hodali kroz oblak ili primijetili da svjetlost i boje oblaka imaju onozemaljsko svojstvo.. Ovi manje realni snovi mogu signalizirati da vaši duhovni vodiči pokušavaju razgovarati s vama, prenosi mindbodygreen.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 17.09.2020.

    Zašto me moj duhovni vodič prikine onda kad je najlipše🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare