To je to što me zanima!

Trik kako se riješiti plijesni oko kade bez ribanja i kompliciranja

Nakon što je u Facebook grupi 'Cleaning Tips & Tricks' prikupila savjete o tome kako se riješiti plijesni u tuš kabini ili na kadi, jedna je Britanka odala što je kod nje upalilo i - oduševila druge
Vidi originalni članak

U Facebook grupi 'Cleaning Tips & Tricks' jedna je Britanka otkrila kako se riješila plijesni bez prevelike muke. Prvo je tražila pomoć drugih članova grupe, a nakon brojnih savjeta odlučila se za onaj koji uključuje vatu i izbjeljivač.

POGLEDAJTE VIDEO: Evo kako se riješiti tvrdokornih naslaga kamenca u kupaonici

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako je na kritičnim dijelovima na rubovima tuš-kabine preko noći stavila vatu natopljenu izbjeljivačem, a ujutro je cijelo to područje bilo bijelo i bez imalo plijesni. Čak je i nju iznenadio ovakav rezultat pa se morala pohvaliti svima u grupi. Objavila je i fotografiju na kojoj se vidi promjena. Istu metodu možete iskušati i na kadi.

Ljudi su bili oduševljeni: 'Ovo je odlično. Pokušala sam stavljati izbjeljivač nekoliko puta, ali nikada na vati, tako da stoji', jedan je od komentara. 

 - Izbjeljivač je i meni pomogao, samo ga je potrebno ostaviti preko noći - komentiralo je nekoliko korisnika u grupi. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nap 04.07.2021.

    Treba custit redivito ova zapustila sve

  • The Stand 04.07.2021.

    Mene samo zanima kako je uspjela nakupit toliko plijesni? Pa ta kupaonica se očito nije čistila godinama. I još se onda ide hvalit sa slikom prije i poslije. 🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare