To je to što me zanima!

Trikovi vizažista: Krema za ruke spas nemirnoj kosi

Brze trikove za prikrivanje nepravilnosti lica, popravljanje frizure ili glamurozan izgled najbolje znaju vizažisti koji pripremaju manekenke za revije
Vidi originalni članak
ODMORAN IZGLED ZA TREN
Umoran izgled može se prikriti u tren oka, otkriva vizažistica Lisa Butler. Zlatno sjenilo nanesite na sredini gornjega kapka, od linije trepavica do očnog pregiba. To će odmah otvoriti oči i izgledat ćete odmornije. Ne volite li zlatno sjenilo, nanesite malo svjetlucavog pudera na unutarnji kut oka.

KREMA ZA RUKE SPAŠAVA FRIZURU
Naelektriziranu kosu spasit će bolja krema za ruke. Među dlanovima protrljajte kremu količine jednoga graška i prođite prstima kroz kosu. Posebno se posvetite neposlušnim vrhovima i ostalim dijelovima kose koje treba malo pripitomiti. Izravnajte prstima kosu i počešljajte se.

TAMNA I DUBOKA BOJA USANA
Želite li dramatičan izgled usana, upečatljiv i zavodljiv, najprije pripremite usne balzamom, a potom se koristite dvjema intenzivnijim nijansama olovke za usne u boji borovnice, savjetuje vizažist Luc Bouchard. Olovku utapkajte prstima u usne, premažite vazelinom i maramicom uklonite višak.

BRZ I LAGAN SMOKY EYES
Nanošenje sjenila vlažnom četkicom još će više istaknuti boju sjenila, što je idealno za večernju šminku. Kosu osvježite tako da u šampon dodate žličicu octa i promućkate. To će je očuvati zdravom i čistom.

PUNIJE USNE BEZ IMALO BOTOKSA
Punije usne “krivotvorite” olovkom u prirodnoj boji vaših usana, preporučuje James Kaliardos, čest vizažist na revijama Diane von Furstenberg. Olovku nanesete tik izvan prirodne granice usana, zatim balzam za usne, sjajilo ili svjetlucavi ruž i usne će biti punije.

LIMUNOVA SRŽ ZA NOKTE BEZ MRLJA
Često skidanje laka za nokte, osobito ako je tamniji, može ostaviti vidljive mrlje na noktima. Kako biste ih se riješili, razrežite limun na polovice i stavite prste u njih na pet minuta, otkriva Roxanne Valinoti, koja radi za Maxa Azriju. Za uredniji izgled rubove noktiju nemojte lakirati.

DVA KOREKTORA ZA PUN POGODAK
Nepravilnosti na koži trebaju se prikrivati dvjema vrstama korektora: za tamnija područja, poput podočnjaka, i drugim svjetlijim za ostatak lica, savjetuje Lisa Butler, koja radi za Maxa Azriju. Za podočnjake korektor nanesite na četkicu i uredite prstima. To će izgledati puno prirodnije.

OCAT U ŠAMPONU ZA ZDRAVLJE KOSE
Nanošenje sjenila vlažnom četkicom još će više istaknuti boju sjenila, što je idealno za večernju šminku. Kosu osvježite tako da u šampon dodate žličicu octa i promućkate. To će je očuvati zdravom i čistom.

CVJETIĆI ZA INSTANT-GLAMUR
Glamurozan izgled kose podignute u pundžu stvorite dodavanjem ukosnica s cvjetićima ili onih običnih, otkriva Eugene Souleiman, frizer koji radi za Donnu Karan. Ne mislite previše o urednosti.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare