To je to što me zanima!

Tvrdi da novom metodom oči iz smeđe mijenja u plavu boju

Sam postupak traje oko 20 sekundi, boja se iz smeđe u plave postupno mijenja kroz dva tjedna, koštat će oko 30.000 kuna i bit će dostupna za 18 mjeseci
Vidi originalni članak

Dr. Gregg Homer tvrdi da u roku od 20 sekundi može trajno promijeniti boju očiju iz smeđih u plave. Tu je tehniku razvijao deset godina, prenosi KTLA. Radi se na način da se ukloni smeđi pigment - melanin, s gornjeg sloja šarenice oka, a potom plava boja izbija kroz šarenicu naredna dva tjedna. Nakon tog vremena boja se stabilizira. Rezultat je nepovratan i onaj tko promijeni boju svoju očiju zasad će morati imati i dalje tu boju, kaže dr. Homer.

Započeo je testiranja na ljudima, a ta bi tehnika mijenjanja boje izvan SAD-a trebala biti dostupna za oko 18 mjeseci te će navodno koštati oko 30 tisuća kuna.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • europe 05.11.2011.

    Ne,hvala.Smedje su najljepse.

  • user_49141 05.11.2011.

    Ne sviđa mi se to nikako, gubi se osobnost i genetsko naslijeđe. Ipak oči nasljeđujemo od roditelja ili djedova i baka, pa mi to ispada kao nekakva "izdaja". Ja u očima svoje djece vidim sebe i supruga i to mi daje zadovoljstvo da sam im prenijela nešto što sam i ja naslijedila od svojih predaka. Botoxi, napumpane usne, zategnuta lica, pa sad i boja očiju, svi će izgledati slično.

  • carvulja 04.11.2011.

    koje su ovo gluposti, kome je cilj izgledati ko i svi drugi?? uostalom sve boje očiju su jednako lijepe...nema potrebe za promjenom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare