To je to što me zanima!

U Astralu otkrijte bioterapiju te saznajte kako pročistiti auru

Osim velikog horoskopa za travanj, u Astralu saznajte kako djeluje bioterapija, koje su tehnike čišćenja aura, a pronađite i prilog o misterioznim letovima zrakoplova
Vidi originalni članak

Bioterapija ne spada u kategoriju čuda i nevjerojatnih iscjeljenja jer bioterapeut samo pomaže da energija ponovno ujednačeno prostruji tijelom. Organizam se tada sam liječi ističe bioterapeut Ivan Roca koji u novom broju Astrala otkriva sve tajne energetskog liječenja. 

Saznajte kako uistinu funkcionira bioterapija te kako svatko može iscijeliti dušu i tijelo te se izliječiti od bilo koje bolesti. Pročitajte i opsežnu analizu Nostradamusovih proročanstava - od Napoleona i Hitlera do Sovjetskog saveza i terorističkog napada 11. rujna, je li aneksijom Krima, Putin upravo započeo Treći svjetski rat ili prorok iz 16. stoljeća popularnost duguje dvoznačnosti svojih stihova. Donosimo i sve o aikidu, borilačkoj, ali i duhovnoj vještini pobjeđivanja bez borbe te veliki intervju s majstorom aikida i profesorom kineziologije Marijanom Kudrnom. 

Kirlianova kamera može snimiti sedam energetskih polja ljudske aure, a Astral otkriva kako ojačati i pročistiti auru. Dolazi proljeće pa u posebnom astro dijelu saznajte kako se svaki od znakova snalazi u proljetnom čišćenju, je li vrijedan i snalažljiv ili pasivan i nespretan. Saznajte i kako prepoznati lažljivca metodama FBI agenata. 

Pročitajte i sve o misterioznim letovima -  malezijski zrakoplov nije jedini koji je netragom nestao. Kao i uvijek, parapsiholog Mevludin odgovara na vaša pitanja, a u novom broju donosimo i veliki intervju o tome kako je prenašao nestalu žrtvu ubojstva u Austriji.  

Mjesečnik Astral potražite na kioscima za 14,99 kuna od četvrtka 27. ožujka.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Mustafa Aga 04.07.2014.

    Ima tu dosta potencijala za nas ljude u sferi bioenergije...Nazalost, u ovo doba materijalizma...Nemamo bas mnogo sanse da procvetamo na ovome polju...

  • ŽeljkoKranjčević 16.04.2014.

    Mislim da pozitiva i vjerovanje u ljude može mjenjati situacije.Nažalost masa ljudi ne vjeruje sebi i neznaju koliko mogu i što žele.Kako bi onda mogli vjerovati drugima i zajedničkim nagama mjenjati svjet.Dok ne počnemo od svakodnevnih sitnica i dobrih djela mjenjati sebe ne možemo druge.

  • Timmy2 26.03.2014.

    Nostradamusa volim čitati,ima nešto tu.....,također volim pročitati i o misterioznim letovima zrakoplova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare