To je to što me zanima!

U Hrvatsku na proljeće stiže kozmetička linija Kylie Jenner

Ako ste veliki obožavatelj Kylie Jenner i Kylie Cosmetics linije proizvoda, onda ćete zasigurno obožavati i Kylie Skin liniju za njegu kože, koja će uskoro biti dostupna i u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Kylie Jenner kozmetiku za njegu kože više neće trebati naručivati ​​putem interneta, sad ćete je moći isprobati i uživo prije nego što je kupite. Kylie Jenner linija proizvoda za njegu kože najvećih žena svijeta ljepote uskoro stiže u Europu, a Hrvatska će biti dostupna u Douglas prodajnim mjestima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poznata sestra iz obitelji Kardashian-Jenner prije nekoliko godina pokrenula je svoj kozmetički brend Kylie Cosmetics, a nedavno je pokrenula i vlastitu liniju za njegu kože. Kylie je na svojim društvenim mrežama objavila da Kylie Skin stiže u Europu na proljeće 2020. godine.

Šest proizvoda iz njezine linije moći ćete kupiti u prodajnim mjestima Douglas i na njihovoj web stranici, a to su: pjena za čišćenje lica - Foaming Face Wash, piling za lice od oraha Walnut Face, krema za lice, krema za područje ispod očiju, tonik s vanilijom i mlijekom Vanilla Milk tonik i Vitamin C serum. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Borna.2 04.01.2020.

    Ali zašto?

Komentiraj...
Vidi sve komentare