To je to što me zanima!

U ovim safari kućicama spavat ćete pokraj slonova i geparda

Safari park 'West Mindland' u Velikoj Britaniji otvara luksuzne kućice koje će gostima omogućiti poseban doživljaj. Svaka kućica imat će terasu, balkon kao i velike prozore
Vidi originalni članak

Osam luksuznih kućica bit će integrirano u životinjska staništa, šest će nuditi smještaj među slonovima, a dvije će biti smještene među geparde.

Svaka kućica koja će biti smještena među slonovima imat će veliki otvoreni dnevni boravak s blagovaonicom, spavaćom sobom u prizemlju, velikim balkonom gdje se goste potiče da uživaju u svojim obrocima dok gledaju slonove. Na katu će se nalaziti još jedna spavaća soba sa spektakularnim pogledom na safari. Sve kućice s krovom od slame bit će stilski oblikovane i autentično uređene.

PRIJEDLOG ZA PUTOVANJE Top destinacije za romantiku s pogledom na ocean ili planine

Kuće koje će biti smještene među gepardima bit će slične kućama slonova. Svaka će biti na dva kata za šest ljudi. Imat će velike prozore na jednoj strani koji će omogućiti gostima da se dive životinjama.

Svaka kućica imat će i besplatan Wi-Fi, aparat za kavu i minibar napunjen lokalnim proizvodima i televiziju.

Doručak i večera će biti uključeni u cijenu, a sve obroke će pripremat glavni kuhar. U cijenu će biti uključen i ulaz u Safari Park, ekskluzivni pogledi na životinje i narukvice za Adventure Theme Park za goste koji se odluče doći na ljeto.

Kuće će bit napravljene po uzoru na safari park Planète Sauvage u Francuskoj (gdje su snimljene ove fotografije).

HODAO JE 22 DANA Nenad je pješačio čak 799 km: 'Camino je susret s Bogom...'

- Ovaj nevjerojatan projekt će prerasti u nešto spektakularno za četiri do pet godina, ali za početak smo usredotočeni na slonove i geparde. Očuvanje će biti na prvom mjestu prilikom dizajniranja i gradnje kućica. Prihodi od kućica će ići za poboljšanje uvjeta za životinje u parku - rekao je Chris Kelly, direktor smještaja, a prenosi Insider.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • broj123 07.03.2020.

    Spavat će se dok nekoga ne pojedu

  • Plavusa 13 Pink G 07.03.2020.

    Meni dovoljan jedan lav, tako da mi ovo bas i nije zanimljivo. Bolje da te zivotinje vrate tamo gdje i pripadaju....u divljinu.

  • llltwisterlll 07.03.2020.

    mučenje životinja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare