To je to što me zanima!

U probranom društvu: Slavna Isabel Marant dizajnira za H&M

Kolekcija bi na police trgovina trebala stići 14. studenog, a iz švedskog branda poručuju kako vjeruju da će kupci biti oduševljeni dizajnom Isabel Marant
Vidi originalni članak

Švedski modni brand H&M i ove sezone nastavlja suradnju s poznatim dizajnerskim imenima. Na red je došla francuska dizajnerica Isabel Marant koja će dizajnirati mušku i žensku liniju te modne dodatke. Kolekcije bi u trgovine trebala stići krajem godine, točnije 14. studenog, piše Vogue

- Počašćena sam suradnjom, H&M radi s najvećim modnim imenima pa je poziv velika čast. Želim stvoriti odjeću u kojima će se žene osjećati bezbrižno, a istovremeno seksi, kao da se nisu trudile previše oko izbora, a opet da izgledaju dobro. To je taj pariški chic. Također, sva odjeća je takva da je možete kombinirati sa svime zato što je u modi najvažnija osobnost - istaknula je Isabel Marant. 

- Jako smo uzbuđeni što je Isabel Marant pristala biti gost dizajner. Način na koji miješa različite elemente i urbani stil čine jedan moderan izgled. Ona odlično koristi etno-detalje i s nevjerojatnom lakoćom stvara nosive komade. Uvjereni smo da će klijenti biti oduševljeni novom kolekcijom - istaknula je kreativna savjetnica Margareta van den Bosch iz H&M-a. 

H&M je dosad surađivao s Karlom Lagerfeldom, Stellom McCartney, Versaceom, Lanvinom, Maisonom Martinom Margielom, modnom kućom Marni i nogometašem Davidom Beckhamom. 

Posljednju kolekciju Isabel Marant za proljeće/ljeto 2013. pogledajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Ellaine 11.06.2013.

    Molim cijenjeno društvo da biraju kvalitetnije materijale... (ah kao da me čuju)

Komentiraj...
Vidi sve komentare